Отидете към основна версия

4 473 0

Жената на Абрамович зад Ева Карнейро

  • карнейро-
  • жукова-
  • моуриньо-
  • скандал-
  • абрамович

Дария Жукова е бясна на Жозе Моуриньо

Снимка: БТА/АР
Конфликтът между Ева Карнейро и Жозе Моуриньо излезе извън границите на съблекалнята и на футболния тим, след като отношение по него взе Дария Жукова, съпруга на собственика на "Челси" Роман Абрамович. Тя е побесняла, когато видяла циничното му поведение към нея по време на мача със "Суонзи Сити" и когато научила, че тя е лишена от функциите си за мача с "Манчестър Сити".

"Абрамович е възмутен от случилото се - заяви източник от клуба. - А неговата съпруга е още по-бясна. Въпреки това няма как да критикуваме Жозе, защото той може да си тръгне, а ние току-що подписахме с него нов 4-годишен договор".

"Собственикът не беше тук, но където и да се намира - а той вероятно е на яхтата си в Средиземно море, - той ще гледа мача и ще разбере какво се е случило от тогава до сега. Сигурен съм, че ще каже на президента Брус Бък да уреди проблема, преди името на клуба да продължи да бъде опетнявано."

Според информация от клуба футболистите не споделяли отрицателното отношение на Моуриньо към Ева, а един от тях дори изпратил букет с цветя в дома й. "Ева си плати за своята огромна популярност - допълни клубният източник.

"Футболистите я обичат, защото тя е всеотдайна и много добра в своята работа. А феновете също я харесват и дори скандират името й. Според мнозина Жозе мрази това. А някои подозират, че ревнува от нея."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини