Отидете към основна версия

2 810 8

Джейк Пол иска $35 млн., за да се бие с Хабиб Нурмагомедов по правилата на UFC

  • джейк пол-
  • хабиб нурмагомедов-
  • ufc-
  • mma

Младият американец води активна война с ниските хонорари в най-голямата федерация за смесени бойни изкуства

Инфлуенсърът Джейк Пол започва да трупа все по-сериозна популярност в бойните среди, като се старае да предизвиква всяка една легенда, било то в бокса или в смесените бойни изкуства. Поредното му предизвикателство е към пенсионирания Хабиб Нурмагомедов, който се оттегли от спорта без да допусне нито едно поражение.

Дагестанецът сформира своя-собствена промоутърска компания на име Eagle FC, а слуховете са, че оттам е пристигнала оферта за мач по правилата на UFC към Пол, според MMA.bg.

Хабиб твърди, че са ми предложили сделка - това не е вярно. Никога не са ми пускали оферта. Eagle FC още не са направили събитие. Не оплювам това, което правят, но аз имам нужда от повече пари, отколкото правя в бокса, за да рискувам и да вляза в ММА. Те трябва да дойдат с 25-35 милиона долара, за да започнем да говорим по темата“, каза влогърът по тази тема.

Джейк Пол все пак призна, че ще има нужда от няколко години за подготовка, тъй като до сега тренировките му са били изцяло насечени към бокса, за MMA са нужни умения и на земята, както наскоро недвусмислено доказа Франсис Нгану при успеха си над Сирил Ган.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини