Отидете към основна версия

2 782 7

Спартак се превърна в боксова круша за Лудогорец

  • лудогорец-
  • спартак варна

Петте гола бяха най-малкото, с което „варненци“ можеха да си тръгнат от Разград

Снимка: БГНЕС

Лудогорец разби с 5:0 Спартак Варна в четвъртия кръг от родната Първа Лига, като това бе най-малкото, с което „варненци“ можеха да си тръгнат от Разград.

Текпетей, Жонатан и Игор Тиаго вкараха първите три попадения в рамките на началните 12 минути и изглеждаше така, сякаш може да видим нов рекорд по голове за един мач в шампионата.

Вратарят на гостите - Иван Дичевски, бе пожален след една намеса на ВАР, когато съдиите така и не се решиха да го изгонят, защото излезе извън наказателното поле, за да блокира Тиаго. Първоначално изглеждаше, че е успешно, но повторенията доказаха, че стражът е играл с ръка, но не такова бе мнението на официалните лица.

След почивката попадения на Игор Тиаго и Матиас Тисера бяха отменени заради засади, но все пак бразилският таран добави втори гол към сметката си и асистира на Сисиньо при това с пета.

Лудогорец си върна върха от ЦСКА 1948, след като по-рано „армейците“ победиха с 0:1 Хебър, докато Спартак заема предпоследното място с едина-единствена точка от старта на сезон 2022/23.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини