29 Юли, 2022 23:04 2 769 7

Спартак се превърна в боксова круша за Лудогорец

  • лудогорец-
  • спартак варна

Петте гола бяха най-малкото, с което „варненци“ можеха да си тръгнат от Разград

Спартак се превърна в боксова круша за Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец разби с 5:0 Спартак Варна в четвъртия кръг от родната Първа Лига, като това бе най-малкото, с което „варненци“ можеха да си тръгнат от Разград.

Текпетей, Жонатан и Игор Тиаго вкараха първите три попадения в рамките на началните 12 минути и изглеждаше така, сякаш може да видим нов рекорд по голове за един мач в шампионата.

Вратарят на гостите - Иван Дичевски, бе пожален след една намеса на ВАР, когато съдиите така и не се решиха да го изгонят, защото излезе извън наказателното поле, за да блокира Тиаго. Първоначално изглеждаше, че е успешно, но повторенията доказаха, че стражът е играл с ръка, но не такова бе мнението на официалните лица.

След почивката попадения на Игор Тиаго и Матиас Тисера бяха отменени заради засади, но все пак бразилският таран добави втори гол към сметката си и асистира на Сисиньо при това с пета.

Лудогорец си върна върха от ЦСКА 1948, след като по-рано „армейците“ победиха с 0:1 Хебър, докато Спартак заема предпоследното място с едина-единствена точка от старта на сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 7 Отговор
    ФУТБОЛ ИСТИНСКИ имахме НЯКОГА вече НЕ
    ФЕНОВЕ също
  • 2 Адам Хилтън

    8 5 Отговор
    Да биеха така и чужди отбори, нямаше да имат кусури. Ама те и срещу 2-ро дивизионен отбор да играят, ако е чужд имат късмет равенство да изкарат. Все "добре играели", все "показали най-доброто от себе си", и все "не заслужавали да изгубят." В други спортове имаме много по-успешни национални и клубни отбори, пък те сигурно не получават и 1/10-та от парите дето тези чалгари получават.
  • 3 Теодоро

    8 8 Отговор
    лайногорец никога няма да бъдат като ЛЕВСКИ И цска макар че последните починаха..Изкуствено създаден отбор с мръсните пари на двама олигарси който отдавна трябваше да са в ДРАНГОЛНИКА.НЯМАТ най важното: ФЕНОВЕ ..тяхните са купени с по едно кебапче идва им края,А ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН
  • 4 Няма такава държава

    2 0 Отговор
    Ако излезнат срещу отбор от Англия чемпиъншип ще падат ...
  • 5 мучо

    3 0 Отговор
    нормално за отбор от втора лига, несработен и неокомплектован......
  • 6 Спартак

    1 0 Отговор
    Хора стига ги нападайте толкова много Спартак. Нормално да им трябва малко време да наберат скорост, да избистрят състава да се поокопитят малко. Спартак заслужава да е в А група и ще се бори тази година да е там. Догодина може вече да надгради за 10-та.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.