Отидете към основна версия

6 339 17

Тайсън Фюри (сякаш) прие предизвикателство на Олександър Усик (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • антъни джошуа

Британецът побърза да му отговори в социалните мрежи след защитата на титлата срещу Антъни Джошуа

Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри не се забави много с отговора си на предизвикателството, изпратено от Олександър Усик още на ринга след защитата на титлите си в реванша срещу Антъни Джошуа. Изглежда, че „Циганския крал“ прие предизвикателството.

Като ги гледах, и двамата бяха скапаняци. Това беше една от най-лошите битки за титла, които някога съм виждал. Отврат! Ще ги унищожа и двамата в една вечер. Скапаняци! Вади чековата книжка, защото „Циганския крал“ е тук, за да остане завинаги!“, каза в Twitter британецът, докато показваше кадри след края на снощната галавечер от Джета по телевизията.

Припомняме, че Фюри обяви, че се пенсионира веднага след успеха си над Дилиан Уайт преди половин година, след това заяви, че ще се бие трети път срещу Дерек Чисора, а само няколко дни по-късно заяви категорично, че е приключил с бокса. Възможността обаче да се бие за безспорната шампионска титла няма как да не изкушава всеки един боксьор, който поне веднъж е вкусил от успеха.

Надеждите сега са, че двата лагера ще успеят бързо да подпишат договор за обединяващ мач, защото от WBC вече са крайно изнервени от поведението на Тайсън и настояват той да обяви бъдещето си в писмен вид възможно най-скоро.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини