Отидете към основна версия

6 144 6

Уайлдър се предложи на Усик, а Фюри го прати на „опашката на загубеняците“

  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик

Британецът се дърпа за мач с украинеца, но не иска и друг да се боксира вместо него

Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър реши да се възползва от недомлъвките на Тайсън Фюри по повод предизвикателството на Олександър Усик за мач за безспорната шампионска титла, но намеренията му бързо бяха попарения от самия „Крал на циганите“.

Ще се бия с всички. Бъдещето е светло. Кралят се завърна. Вълнението се губи, ако аз не участвам. Завръщам се по настояване на хората“, каза „Бронзовия бомбандировач“ в подкаста на спортния журналист Ели Секбак.

Майкъл Бенсън междувременно реши да сподели новината в профила си в Instagram, а това бързо стигна до очите на Фюри, който остави два цветущи коментара.

Кажи на този глупак, да се нареди на опашката с останалите загубеняци. Да не забравя, че последният път, в който го видяхме, трябваше да го изстържат от ринга във Вегас“, написа британецът под публикацията.

Парадоксът е, че Тайсън Фюри си мени мнението за пенсията и мача за безспорната титла буквално всеки час. Той дори заяви, че поставя ултиматум към лагера на Олександър Усик до 1 септември, за да му предложат £500 млн., ако искат двамата да премерят сили.

Дионтей Уайлдър междувременно има вече насрочен мач срещу Робърт Хелениус за 15 октомври, където ще е задължен да победи, защото в предходните си два мача инкасира загуби с нокаут от Фюри.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.

Свързани новини