Отидете към основна версия

1 559 3

Любо Пенев с коментар за липсата на повиквателна към Ивайло Чочев от новия национален селекционер

  • любослав пенев-
  • ивайло чочев-
  • младен кръстаич-
  • българия-
  • цска 1948

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 смята, че звездата в отбора му е най-добрият български футболист в момента

Снимка: БГНЕС

Ивайло Чочев остана извън групата на националния отбор за предстоящите мачове от Лигата на нациите, което шокира мнозина с оглед факта, че халфът на ЦСКА 1948 е може би най-добрият футболист изобщо в родното първенство от старта на новата кампания. Любослав Пенев има своя коментар по темата.

Моето виждане и мнение се различава много от това на старши-треньора на България по отношение на Чочев. Аз си гледам моя отбор, той - неговия. Все ми се струва, че трябва да се викат играчи във форма, а не такива, които не играят и са резерви. И в този ред на мисли мога да кажа, че Чочев е най-добрият футболист в първенството, а Наумов най-добрият вратар в лигата“, каза наставникът на „армейците“ на днешната пресконференция преди срещата с Ботев Пловдив, цитиран от Gong.

Чочев има 9 гола от началото на сезона, въпреки факта, че се подвизава в центъра на терена. Вместо него в халфовата линия Младен Кръстаич повика Илия Груев, който е резерва във Вердер Бремен, Илиян Стефанов от Левски, който няма пълни 90 минути за отбора си, Никола Илиев от юношите на Интер и Йоан Стоянов от Апоел Беер Шева, който има 48 минути за тима си от началото на кампанията.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини