Last news in Fakti

8 Септември, 2022 16:03 1 553 3

Любо Пенев с коментар за липсата на повиквателна към Ивайло Чочев от новия национален селекционер

  • любослав пенев-
  • ивайло чочев-
  • младен кръстаич-
  • българия-
  • цска 1948

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 смята, че звездата в отбора му е най-добрият български футболист в момента

Любо Пенев с коментар за липсата на повиквателна към Ивайло Чочев от новия национален селекционер - 1
Снимка: БГНЕС

Ивайло Чочев остана извън групата на националния отбор за предстоящите мачове от Лигата на нациите, което шокира мнозина с оглед факта, че халфът на ЦСКА 1948 е може би най-добрият футболист изобщо в родното първенство от старта на новата кампания. Любослав Пенев има своя коментар по темата.

Моето виждане и мнение се различава много от това на старши-треньора на България по отношение на Чочев. Аз си гледам моя отбор, той - неговия. Все ми се струва, че трябва да се викат играчи във форма, а не такива, които не играят и са резерви. И в този ред на мисли мога да кажа, че Чочев е най-добрият футболист в първенството, а Наумов най-добрият вратар в лигата“, каза наставникът на „армейците“ на днешната пресконференция преди срещата с Ботев Пловдив, цитиран от Gong.

Чочев има 9 гола от началото на сезона, въпреки факта, че се подвизава в центъра на терена. Вместо него в халфовата линия Младен Кръстаич повика Илия Груев, който е резерва във Вердер Бремен, Илиян Стефанов от Левски, който няма пълни 90 минути за отбора си, Никола Илиев от юношите на Интер и Йоан Стоянов от Апоел Беер Шева, който има 48 минути за тима си от началото на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо ново?

    11 1 Отговор
    Сите са "прасенца" на Перукан....и носят комисионна...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 съгласен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нещо ново?":

    Точно така е! В националния се викат всякакви анонимници, без каквито и да е качества и успехи, само и само да ги продадат някъде и да си разделят парите.