Отидете към основна версия

879 16

Григор Димитров планира филм или книга за живота си

  • григор димитров

Най-успешният български тенисист вече прави планове за след края на кариерата си

Снимка: БГНЕС

Григор Димитров навлезе във финалния етап от кариерата си, след като навърши 31 години през май. Това го кара да мисли вече за биографичен филм или книга, с които да покаже на своите почитатели какво се крие зад успехите и паденията му на корта.

Със сигурност имаше моменти в които беше трудно, много пъти за себе си аз не съм споделял неща през които минавам, всеки гледа какво става на корта, но какво става зад този централен корт - никой не знае. Никога не е хубаво да съдиш другите, защото не знаеш през какво минават. Не искам дори да се боря срещу това, че не съм разбран. Аз ще бъда по-отворен към тези неща, дали ще е във филм или книга не знам...имам такива планове за бъдещето. Всичко върви ръка за ръка. Най-важното нещо е балансът. Често и в миналото не исках да влизам в сериозни разговори, защото колко хора ще го разберат това? Само хората около мен“, каза той в интервю за Nova.

Времето, в което да мисли за пенсия, обаче все още е далеч, защото в съвременния тенис е нормално атлетите да играят до 36-37 години на най-високо ниво. Най-великите дори стигат и по-далеч, но не всеки може да с таланта на Роджър Федерер, Серина Уилямс или Рафаел Надал.

Идната седмица ще очакваме завръщането на Гришо в България за Откритото първенство на България в София, където не се е състезавал от 2017 г. насам.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини