Отидете към основна версия

4 233 6

Новата жена до Жерар Пике събра всички погледи на сватба

  • жерар пике-
  • клара чиа-
  • сватба

Клара Чиа бе по-одумвана и снимана на церемонията от булката

Официална страница на Куента фан в Туитър

Новата приятелка на бившия футболист на Барса Жерар Пике - Клара Чиа, която го отне от Шакира, блесна на сватбата на брат му Марк Пике. Гостенката на събитието бе по-одумвана и оценявана от булката Мария Валс, предава blitz.bg/sport.

Снимки от церемонията показват Чиа само по тясна трикотажна рокля на Виктория Бекъм, с тъмни очила, но без чанта. Именно към Клара бяха насочени повечето обективи на присъстващите репортери на церемонията в енорията на Сант Висенс де Монталт. Жерар Пике пък бе с елегантен строг костюм и бяла риза.

Въпреки че не е налична на официалния сайт на модната марка на Пош Спайс, роклята на Клара Чиа е достъпна на други като Farfetch или MyTheresa, с цени около 2000 евро. Роклята беше златиста на цвят, изработена с кръстат бод. Фигурата на Клара беше много изразена поради прилепналия характер на избрания модел. Презрамки, V-образно деколте, блестящи нишки на дългата до земята рокля също я откроиха.

На тържеството не присъстваха Милан и Саша, двете деца на бившия футболист с Шакира. Певицата изрично отказа да продължи тяхната почивка с баща им в Барселона, въпреки молбите от обкръжението на таткото. Нейното решение натъжи младоженеца Марк Пике, който е много близък със своите племенници.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини