Отидете към основна версия

3 157 8

Фенове на Сакраменто заляха Везенков с критики

  • нба-
  • александър везенков

Дискусия относно Сашо и Трей Лайлс

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Част от феновете на Сакраменто Кингс все още не са никак убедени, че най-полезният играч в Евролигата в лицето на Александър Везенков ще се справи с темпото на игра в НБА, ако стане част от "кралете".

В Туитър бе публикувана анкета относно това кой ще допринесе повече за представянето на Сакраменто - Трей Лайлс, който може да преподпише, или Везенков, ако двамата разполагат с еднакви роли.

"Везенков е 28-годишен европейски новобранец. Можем ли наистина да разчитаме на него? Не мисля. Лайлс е доказан в НБА и може да придава нужната широчина на терена".

"След толкова успешен сезон за нас не мога да повярвам, че ще вземем новобранец. Когато и да съм го гледал, той винаги е бил слаб.

"Как изобщо това се поставя под въпрос? Кингс ще бъдат претенденти за титлата през следващия сезон и нямат право на експерименти или рискове. Трей Лайлс вече е доказан НБА играч и е сигурният избор, докато Саша е рисков ход.

Така става ясно, че фенове на "кралете" не се интересуват особено от великолепния сезон на Везенков в Европа, предава "Спортал".

Лайс записа 6.6 точки средно на мач и 5.7 борби средно в 7 двубоя от плейофите на НБА миналия сезон. А Сакраменто загуби серията от Голдън Стейт Уориърс.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.

Свързани новини