Отидете към основна версия

9 006 14

Тройна камера за Huawei P Smart+ 2019

  • huawei-
  • p smart+

Китайският гигант Huawei, представи най-новият си премиум смартфон от средния клас. Последното предложение е Huawei P Smart + 2019 - наследник на модела Smart 2019, който стартира миналата година. Смартфонът предлага някои тенденции в комплекта от функции като тройна основна камера, дисплей с капковиден ноч и други.

Huawei P Smart + 2019 е официално публикуван на уебсайта на компанията. Въпреки че няма информация за наличието на новия смартфон, онлайн обявата на устройството идва със спецификации и функции, които ще предлага. Списъкът с устройства първоначално беше забелязан от френски технологичен уебсайт.

Характеристиките на Huawei P Smart + 2019:


Премиум модела Huawei P Smart 2019+ се отличава с голям 6.21-инчов Full HD + дисплей. Той е снабден с капковиден ноч за selfie камерата и предлага съотношение 19: 9. Както беше споменато по-рано, основният акцент на смартфона е неговата основна тройна камера.

Основният камерен модул се състои от 24MP главен сензор, придружен от 16MP ултра широк обектив и 2MP допълнителен дълбочинен сензор. Отпред смартфонът се предлага с 8-мегапикселова камера за selfie и видео разговори. Устройството се доставя със задно разположен скенер за пръстови отпечатъци като сензор за отключване на устройството.

Смартфонът разполага с чипсет Kirin 710 (12 nm, 4 x A73 + 4 x A53), който е средночестотен процесор на компанията и с GPU 2.0 Turbo за по-бързи скорости на обработка. Устройството ще бъде налично с 3 GB оперативна памет, която се грижи за мултитаскинга и 64 GB вътрешна памет за съхраняване на данните.

Подобно на повечето Android смартфони, вътрешната памет на Huawei P Smart 2019+ също може да бъде разширена. Вградената памет се разширява до 512GB чрез слот за microSD карта. Смартфонът работи на Android Pie OS комбиниран с EMUI. Устройството се поддържа от 3,400mAH батерия. Имайте предвид, че P smart + 2019 ще бъде наличен в Китай като Enjoy 9s.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини