Last news in Fakti

8 Март, 2019 13:23 8 997 14

Тройна камера за Huawei P Smart+ 2019

  • huawei-
  • p smart+
Тройна камера за Huawei P Smart+ 2019 - 1

Китайският гигант Huawei, представи най-новият си премиум смартфон от средния клас. Последното предложение е Huawei P Smart + 2019 - наследник на модела Smart 2019, който стартира миналата година. Смартфонът предлага някои тенденции в комплекта от функции като тройна основна камера, дисплей с капковиден ноч и други.

Huawei P Smart + 2019 е официално публикуван на уебсайта на компанията. Въпреки че няма информация за наличието на новия смартфон, онлайн обявата на устройството идва със спецификации и функции, които ще предлага. Списъкът с устройства първоначално беше забелязан от френски технологичен уебсайт.

Характеристиките на Huawei P Smart + 2019:

Тройна камера за Huawei P Smart+ 2019


Премиум модела Huawei P Smart 2019+ се отличава с голям 6.21-инчов Full HD + дисплей. Той е снабден с капковиден ноч за selfie камерата и предлага съотношение 19: 9. Както беше споменато по-рано, основният акцент на смартфона е неговата основна тройна камера.

Основният камерен модул се състои от 24MP главен сензор, придружен от 16MP ултра широк обектив и 2MP допълнителен дълбочинен сензор. Отпред смартфонът се предлага с 8-мегапикселова камера за selfie и видео разговори. Устройството се доставя със задно разположен скенер за пръстови отпечатъци като сензор за отключване на устройството.

Смартфонът разполага с чипсет Kirin 710 (12 nm, 4 x A73 + 4 x A53), който е средночестотен процесор на компанията и с GPU 2.0 Turbo за по-бързи скорости на обработка. Устройството ще бъде налично с 3 GB оперативна памет, която се грижи за мултитаскинга и 64 GB вътрешна памет за съхраняване на данните.

Подобно на повечето Android смартфони, вътрешната памет на Huawei P Smart 2019+ също може да бъде разширена. Вградената памет се разширява до 512GB чрез слот за microSD карта. Смартфонът работи на Android Pie OS комбиниран с EMUI. Устройството се поддържа от 3,400mAH батерия. Имайте предвид, че P smart + 2019 ще бъде наличен в Китай като Enjoy 9s.

Тройна камера за Huawei P Smart+ 2019


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    12 22 Отговор
    Не стават тези смартфони.Руските смартфони са най-добри.Правят ги невидими
  • 3 батката чалгар

    21 2 Отговор
    Очаквайте ги лятото върху масите на Слънчака.
  • 4 Bubbles

    17 0 Отговор
    Мисля да пропусна.
    Само три камери за къде ще ми стигнат?
    Ще чакам модел поне с 15.

    Коментиран от #10

  • 5 Морко

    12 1 Отговор
    Лонг,лонг,тайм аго.........имаше Бенефон Дракон който беше като тухла,и почти толкова тежък....после дойде ерата на малките нокий 8310 и въбще беще свръх гъзария да имаш малко туту руту в джоба.И беше удачно.Но идват времена в които Бенефоните ще изглеждат малки ха ха ха

    Коментиран от #6

  • 6 Bubbles

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Морко":

    Абсолютно, само модела беше 82910.

    Коментиран от #7

  • 7 Bubbles

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Bubbles":

    опс 8210
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хахах

    2 0 Отговор
    На теб ти малко рам та в главата моя е с 2 пък хвърчи верваш не верваш факт а за тежките програми си има други устройва... Джендърска работа е тва в телефона да има 50гхц процесор и 1000гб рам 🤔
  • 10 2ъ5т

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    Бедна ти е фантазията какво може тройната камера на р 20про.айфон 10 и самсунг9+ взети заедно не могат да стигнат половината му възможности и качество
  • 11 реалиста

    1 2 Отговор
    мани ги тия боклуци мен си ме кефи yota phone великият руско китайски телефон щот съъм русофил
  • 12 А бе

    2 0 Отговор
    Бива, бива,ама сповече рам да беше ?! Поне 6 GB.
  • 13 подозрителен

    3 0 Отговор
    Ъъъ телефон, който се хвали с КАМЕРА?? Тва е като да правиш реклама на запалки и да им хвалиш фенерчето )))
  • 14 стига бе

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Китайският гигант Huawei, представи най-новият си премиум смартфон от средния клас.
    Премиум ама от среден клас! Салон от Бентли в Жигула, поне на мен така ми звучи, някак несъвместимо.