Отидете към основна версия

3 863 14

Нови летни гуми за SUV-та от Nokian

  • nokian-
  • гуми-
  • suv

Nokian Tyres представи нови летни гуми за кросоувър модели. Разработени за още по-безопасно шофиране, новите Nokian Powerproof SUV впечатляват както при скоростна смяна на платната, така и при резки спирания; докато новите Nokian Wetproof SUV имат отлични способности за спиране на мокра настилка и мощна защита срещу аквапланинг. И двата нови продукта са снабдени с технологията Dual Zone Safety.

Концепцията Dual Zone Safety се състои от две функционални зони. Част от нея е така наречената Power Zone област на външното рамо на гумата, която гарантира прецизно управление, докато Wet Safety Zone от вътрешната страна увеличава максимално безопасността на мокра настилка.

Nokian Powerproof SUV са летни гуми с ултрависока производителност (Ultra High Performance, UHP) предназначени за мощни SUV автомобили, които карат по Централно и Източно европейските магистрали. Позната от моделите за леки автомобили, концепцията Dual Zone Safety гарантира, че контактната повърхност остава точна и предвидима.

Nokian Wetproof SUV е безопасна и надеждна лятна гума за малки и средни джипове и SUV модели, които се движат по централно и източноевропейските пътища. Най-важните характеристики на гумата са отличните способности за спиране върху мокра настилка и мощната устойчивост на аквапланинг, което прави шофирането лесно и удобно дори в дъждовни дни. Подобно на по-малкия си, победител в тестове, брат, и тя разполага с уникална технология за безопасност, специално разработена за различни летни условия.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Свързани новини