Last news in Fakti

12 Септември, 2019 11:16 3 854 14

Нови летни гуми за SUV-та от Nokian

  • nokian-
  • гуми-
  • suv
Нови летни гуми за SUV-та от Nokian - 1

Nokian Tyres представи нови летни гуми за кросоувър модели. Разработени за още по-безопасно шофиране, новите Nokian Powerproof SUV впечатляват както при скоростна смяна на платната, така и при резки спирания; докато новите Nokian Wetproof SUV имат отлични способности за спиране на мокра настилка и мощна защита срещу аквапланинг. И двата нови продукта са снабдени с технологията Dual Zone Safety.

Концепцията Dual Zone Safety се състои от две функционални зони. Част от нея е така наречената Power Zone област на външното рамо на гумата, която гарантира прецизно управление, докато Wet Safety Zone от вътрешната страна увеличава максимално безопасността на мокра настилка.

Нови летни гуми за SUV-та от Nokian

Nokian Powerproof SUV са летни гуми с ултрависока производителност (Ultra High Performance, UHP) предназначени за мощни SUV автомобили, които карат по Централно и Източно европейските магистрали. Позната от моделите за леки автомобили, концепцията Dual Zone Safety гарантира, че контактната повърхност остава точна и предвидима.

Nokian Wetproof SUV е безопасна и надеждна лятна гума за малки и средни джипове и SUV модели, които се движат по централно и източноевропейските пътища. Най-важните характеристики на гумата са отличните способности за спиране върху мокра настилка и мощната устойчивост на аквапланинг, което прави шофирането лесно и удобно дори в дъждовни дни. Подобно на по-малкия си, победител в тестове, брат, и тя разполага с уникална технология за безопасност, специално разработена за различни летни условия.

Нови летни гуми за SUV-та от Nokian


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer

    8 2 Отговор
    Е, няма такава реклама!

    Коментиран от #2

  • 2 smeh

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer":

    Нека рекламират, ама освен гумата у нас има и една друга много важна величина - износен асфалт. Съчетан с прахоляка или дъждовното време е направо убийствен...куатрото си го пързалям и с Пирелита и с Гуудйеърки висок клас. Направо не ми се мисли какво е усещането със стари гуми и на 1 мост...
  • 3 Мето

    3 7 Отговор
    нокиан са едни от най-добрите гуми в съотношение цена/предлагане
  • 4 Миро Антонов

    2 5 Отговор
    За мен това е марката. Не е толкова претенциозна-издържа на студ и сняг,както и в топло време.
  • 5 Рьоне Артоа

    3 6 Отговор
    И зимните, и летните ми гуми са Нокиан. При всякакво време и поледици, и снегове не съм имал никакви проблеми. Преди това имах от прехвалените Йокохама. Продадох ги бързо на безценица за да се отърва от тях. Зимата поднасяха и боксуваха. Сега с Нокиан все едно съм залепен с магнит за шосето.
  • 6 123

    7 4 Отговор
    Еми сигурно не са лоши, ама за гума от класа на Барум, Ласса и Корморан не ми се струва логично да плащам колкото за премиум марки като Мишлен и Континентал. А текстът на рекламата е бекрайно тъп особено, че били предназначени за мощни автомобили, които карат по централно и източноевропейските магистрали. Като изключим очевидните грешки в изписването на рекламата, което се дължи на неграмотния продуктов мениждър за България на марката, какво излиза - че по западноевропейските магистрали не могат да се ползват ли?

    Коментиран от #10

  • 7 Инженерът

    3 0 Отговор
    А Мишелин?
  • 8 Архитекта

    2 2 Отговор
    Мишелин всесезонни?! Нещо от соца? Ама си го бива!
  • 9 Бриджстоун

    1 2 Отговор
    Изключителна стара концепция на канали и конструкция. Новостите са в асиметрията на Goodyear and Bridgestone. Да погледнат RE070 и тогава да говорят за мокри и сухи зони. Рекламата е ужасно неграмотна.
  • 10 Random

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    Nokian отдавна са по-добри от Мишелин
  • 11 gnom

    2 3 Отговор
    Купих си и аз от тези прехвалените. Никога повече! Протектора им се отлепи и съответно останах на пътя. Като отидох да ги сменям и се оказа, че и 3 останали гуми са с започнали да се отлепят грайфери. Карайте си ги със здраве!
  • 12 Тошо

    1 0 Отговор
    Когато тестваш, всичко е ОК, но в магазина са някакви подобия на гуми сякаш от Бирма. Имаше и разследване преди 5-6 г, но не знам какво стана. Явно платиха и се замълча!
  • 13 русиан

    1 2 Отговор
    Няма никаква загадка- откакто имат завод в русиа качеството е 30 % надолу. В самото начало имаше дори отзиви ,че чисто нови гуми за СУВ не могат да се балансират с 50 грама. Иначе пише ли мейд ин финланд-скачайте смело в тигана!

    Коментиран от #14

  • 14 Биоробот

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "русиан":

    Глупости пишеш! И във Финландия и в Русия гумите се правят на еднакви машини с една и съща суровина. Няма значение кой натиска копчето - Вова или Йохан.