Отидете към основна версия

3 363 34

Метални заготовки показват новия iPhone

  • iphone-
  • iphone 14-
  • 14 pro-
  • apple

Промяната спрямо 13-тото поколение е минимална

Apple вече започна да произвежда новия iPhone 14 и 14 Pro, макар и в много ограничени количества, които да служат единствено за тестове на марката, което означава, че и определени компании вече са се сдобили със заготовки, които показват как ще изглежда гърба на устройствата. Служител на една от тези компании разпространи снимка в интернет, която по-късно бяха споделени в китайски социални мрежи.

Кадърът показва четири метални заготовки, съответно за iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. На пръв поглед те не изглеждат много по-различни от тези при миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro, а според някои сведения, единствената разлика, която ще видим при гърба на устройствата ще бъде единствено в големината на отворите за камерата.

Това няма да е изненада, тъй като подобно нещо от Apple направиха при преминаването от iPhone 12 към iPhone 13. Очакванията са най-голямата новост да е при дисплея, където така нареченият “notch” трябва да изчезне. Повече ще разберем през есента, когато очакваме новите устройства да се появят на пазара.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 34 гласа.

Свързани новини