Last news in Fakti

19 Април, 2022 16:12 3 351 34

Метални заготовки показват новия iPhone

  • iphone-
  • iphone 14-
  • 14 pro-
  • apple

Промяната спрямо 13-тото поколение е минимална

Apple вече започна да произвежда новия iPhone 14 и 14 Pro, макар и в много ограничени количества, които да служат единствено за тестове на марката, което означава, че и определени компании вече са се сдобили със заготовки, които показват как ще изглежда гърба на устройствата. Служител на една от тези компании разпространи снимка в интернет, която по-късно бяха споделени в китайски социални мрежи.

Кадърът показва четири метални заготовки, съответно за iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. На пръв поглед те не изглеждат много по-различни от тези при миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro, а според някои сведения, единствената разлика, която ще видим при гърба на устройствата ще бъде единствено в големината на отворите за камерата.

Това няма да е изненада, тъй като подобно нещо от Apple направиха при преминаването от iPhone 12 към iPhone 13. Очакванията са най-голямата новост да е при дисплея, където така нареченият “notch” трябва да изчезне. Повече ще разберем през есента, когато очакваме новите устройства да се появят на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    45 39 Отговор
    много пари струва и на старо да е аз миналата година си намерих аифон 6 не е нищто особено и е на англииски трудно се работи сас него за нищто не става опщо взето

    Коментиран от #3

  • 2 Апъл Мапъл

    46 26 Отговор
    На дизайнера на Апъл му е било мега трудно да създаде новата колекция телефони, по-снимките си личи колко пот и труд е хвърлил в размишляване и чертежи за да създаде тези модели. Хахаха

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 5ър

    33 38 Отговор

    До коментар #2 от "Апъл Мапъл":

    Когато нещо е изработено добре не го променяш, а подобряваш. Жалко, че малко хора мислят така.

    Коментиран от #5, #15

  • 5 Вярно

    7 34 Отговор

    До коментар #4 от "5ър":

    И затова се чудя, защо след 30 години производство спряха ВАЗ 2101!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шедьовър!

    31 13 Отговор
    Не съм виждал подобно нещо!
    Как ли ще изглежда отпред?!!

    Коментиран от #8

  • 8 ми нинам

    44 4 Отговор

    До коментар #7 от "Шедьовър!":

    Може би ще имат punch hole :) поне така се чува. Абе що не си останат с ноча? Вече има телефони с камери под дисплея както и такива без никакви физически бутони и дупки по корпуса... е... вярно още не са усъвършенствани и не ги тестват като огризаните по 5-6г. а си ги пускат почти веднага ама така се тръгва напред а не с чакане. Както Xiaomi бутна нещата напред с тънките рамки с mi mix серията и после всички почнаха да ги смаляват. А от епъл се копира - премахването на зарядните и все тъпотии в ущърб на потребителя. Поне Xiaomi предлагаха два варианта - с или без зарядно на една цена. Сега вече си идват със зарядни по 60-120W което е супер, пък нека ми говорят , че бързо се скапвали батериите така :) което не е истина, защото разликата е нищожна 3-4% макс по-бърз разряд.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И какво

    27 31 Отговор
    Апъл-мапъл, ама пак ще копирате дизайн на телефони и софтуер.
  • 11 Поглед в бъдещето

    39 16 Отговор
    Това iPhone 14 ли е или 15? Или 16?
    Или 17? Или......

    Коментиран от #21

  • 12 Домакиня

    37 18 Отговор
    Пак ще е с котлони!
    С два и с три!

    Коментиран от #13

  • 13 Иван

    26 34 Отговор

    До коментар #12 от "Домакиня":

    По-добре от цял Dj пулт.
  • 14 Evil is lurkng among us

    72 33 Отговор
    Човека друго иска да каже ... че са прекалено малко :)) не се прави на чукнат. Знаем, че айфонЯ и ios-Я са създадени с цел да затворят хората в един виртуален кръг с цел бъдещо редовно доене на жертвите попаднали в него. Първата и най-важна крачка - манипулация и промиване на мозъците на хората. ios е проектиран хората да нямат собствено мнение, желания и индивидуалност. Зомбирането вече е налице и от там нататък кръгът се затяга все повече и повече с измислените им ЕКО системи. Те ви казват, че не ви дават зарядни в името на природата - пълно лицемерие! Казваха НИ , че не си държим телефоните правилно и за това губели обхват отново пълно лицемерие. Обвиняваха нас потребителите а не си признаха, че е тяхна инжинерна грешка. В опитите си да прикрият лъжите и измисленият им имидж си пролича още тогава колко пошлост има в тези манипулатори. Последва и нарочното забавяне на батериите. Казваха, че го правят за доброто на устройството , но чак след като бяха разобличени. Истината всички я знаем. Направиха го да може зомбираните вече хора да си помислят, че телефона им не е толкова бърз и е ред за ъпгрейд.. Епъл са зло пропито с пошлост, лъжи и алчност.

    Коментиран от #17, #27

  • 15 Пльок

    48 19 Отговор

    До коментар #4 от "5ър":

    То и подобрения няма. Толкова сте вманиачени, че изсмуквате от пръстите си всякакви оправдания да ги защитавате хахах. Само тези като мен които вече гледат мача отстрани имаме обективно мнение и виждане за случващото се. Смях и сълзи ;) ;(

    Коментиран от #16

  • 16 Иван

    25 38 Отговор

    До коментар #15 от "Пльок":

    Просто гледам в детайлите и ги цена. Съжалявам хората, гледащи само голямата картина.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Иван

    32 38 Отговор

    До коментар #18 от "хаха":

    Продължавай да вярваш, че евтиното е качествено и надеждно.
  • 20 Здрасти

    34 26 Отговор
    Хахахха 😊 Мръсните маймуни, фенчетата на едно и същото за цената на една селска нова пари да се готвят за това поредно нещо", което е като старото" нищо.... 🐵
  • 21 778887

    37 18 Отговор

    До коментар #11 от "Поглед в бъдещето":

    мен ми прилича на 11,12,13

    Коментиран от #33

  • 22 tr1ckYa

    34 26 Отговор
    абе нещо мини-то им липсва що тъй? дали щото не се продаваше както очакваха или просто се усетиха, че всичко се движи напред и не могат да диктуват както им се иска.

    Коментиран от #24

  • 23 Иван

    36 35 Отговор
    Междувременно от днес Apple рециклира с 20% повече устройства, но консуматора Ганя това не го блазни явно. Да има нещо евтино е по-важно.
  • 24 Андрешко

    14 39 Отговор

    До коментар #22 от "tr1ckYa":

    За съжаление липсва, но се говори, че минито може да се обновява през няколко годни, а не всяка. Така или иначе минито е за ценители, или за богати хора, които си кпуват два модела - мини и голям и ползват този, който им трябва в момента. За такива ценители не е нужно да излиза вскеи ден. Аз съм с Мини, но ми дадоха и служебен голям и мисля да ги редувам.
  • 25 Tr1ckYa

    43 24 Отговор
    Оня ден идва един клиент с един фиат темпра видимо около 25г с анцуг адибас и излиза и веднага вади айфона ама го държи с два пръста да го видят всички че държи пръчка. Ама едни чупки и стойки смях до дупка. Снобарщина, селяния и комплексарщина. Такива са 90% от притежателите и ценителите на пръчките. Друг редовен клиент богаташ пък си кара с два телефона единия с копчета и някакъв самсунг s22 не беше ултра. Излишни шумове само чувам тука на разни изтърсаци.

    Коментиран от #26

  • 26 Иван

    34 37 Отговор

    До коментар #25 от "Tr1ckYa":

    Това, че Ганя счита iPhone за лукс, не значи, че 90% от всички потребители са като Ганя. Малко common sense не е зле да се вложи когато се правят разсъждения.
  • 27 Universe

    37 24 Отговор

    До коментар #14 от "Evil is lurkng among us":

    Браво бе човеееекоо напълно съм съгласен с теб и мнението ти. Точно това е цялата истина и всеки трябва да прочете коментара ти. Няма какво просто повече да добавя. бравоооооо
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Tr1ckYa

    28 13 Отговор
    Едно завистливо фенче се пука от яд и спами минуси на всеки, който казва истината за господарите му. Душичката му не може да приеме , че има будни и прозорливи хора съзряли истината за манипулаторите и лъжците наречени епъл. До тук ли опряхте хаха същите манипулатори сте като господарите си. Спамете си колкото искате ама истината си остава такава каквато е :)

    Коментиран от #30, #31, #32

  • 30 Жон

    14 15 Отговор

    До коментар #29 от "Tr1ckYa":

    Това, че мразиш американците, не означава, че трябва да страдаш цял живот с китайски телефон.
  • 31 Иван

    8 11 Отговор

    До коментар #29 от "Tr1ckYa":

    Гледам си извадил минусите през VPN. Доста бедна душа си май… Съжалявам.
  • 32 Стоил

    5 10 Отговор

    До коментар #29 от "Tr1ckYa":

    Ходи да тролиш под статиите за Украйна и Русия по-добре, добре ще се впишеш там
  • 33 Врачката

    4 4 Отговор

    До коментар #21 от "778887":

    На мен пък ми приличат на 15, 16, 17 и може би 18.
    Времето ще покаже!
  • 34 Ваксата

    1 2 Отговор
    Тия некадърници не се научиха да правят батерии и това е. Язък за хубавият софтуер. Български език няма ,ама за злато от Челопеч сте първи наредени, изроди мръсни американски