Отидете към основна версия

2 363 7

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro

  • apple-
  • airpods-
  • airpods pro

Безжичните слушалки ще се появят тази есен

През 2016 година на пазара се появиха първите безжични слушалки на Apple – AirPods, три години по-късно, в началото на 2019 година се появиха AirPods 2, а през есента на същата година се появи и Pro версията на AirPods, носеща допълнителното означение. Мнозина очакваха през изминалата година от Apple да представят второто поколение на Pro модела, но вместо това видяхме единствено третото поколение на стандартните AirPods.

Изглежда сега времето на втората генерация AirPods Pro е дошло или поне така твърдят източници, цитирани от Bloomberg. Според популярното издание, новите слушалки ще пристигнат тази есен и ще дебютират заедно с iPhone 14. Очакванията са, аксесоарът да пристигне с изцяло нова форма, подобна на тази от главните конкуренти от Samsung, без допълнителна „пръчка“ в долната част на слушалките.

Най-вероятно устройствата ще разполагат и с подобрени сензори, които да следят повече движения и параметри на тялото, като дори взимат под внимание и характеристики за подобряване на здравето. Както винаги, информацията не е потвърдена от Apple

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини