Last news in Fakti

9 Май, 2022 15:51 2 351 7

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro

  • apple-
  • airpods-
  • airpods pro

Безжичните слушалки ще се появят тази есен

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro - 1

През 2016 година на пазара се появиха първите безжични слушалки на Apple – AirPods, три години по-късно, в началото на 2019 година се появиха AirPods 2, а през есента на същата година се появи и Pro версията на AirPods, носеща допълнителното означение. Мнозина очакваха през изминалата година от Apple да представят второто поколение на Pro модела, но вместо това видяхме единствено третото поколение на стандартните AirPods.

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro

Изглежда сега времето на втората генерация AirPods Pro е дошло или поне така твърдят източници, цитирани от Bloomberg. Според популярното издание, новите слушалки ще пристигнат тази есен и ще дебютират заедно с iPhone 14. Очакванията са, аксесоарът да пристигне с изцяло нова форма, подобна на тази от главните конкуренти от Samsung, без допълнителна „пръчка“ в долната част на слушалките.

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro

Най-вероятно устройствата ще разполагат и с подобрени сензори, които да следят повече движения и параметри на тялото, като дори взимат под внимание и характеристики за подобряване на здравето. Както винаги, информацията не е потвърдена от Apple


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съветските тролове

    8 21 Отговор
    Къде сте, комунета, да не празнувате 9 май? Апъл не е за вас.

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    6 18 Отговор

    До коментар #1 от "съветските тролове":

    До час-два ще дойдат с VPN-ите и ще започнат да хранят Apple, не бой се.
  • 3 брях

    19 9 Отговор
    "Очакванията са, аксесоарът да пристигне с изцяло нова форма, подобна на тази от главните конкуренти от Samsung, без допълнителна „пръчка“ в долната част на слушалките."
    Много пръчки стават така! Една в джоба, и две в ушите. Ако искате качествен звук, пред това да гледате анимацийки как се свързват тия пръчки с главната пръчка (с такива глупости ги залъгват фенчетата все още) се насочете другаде. Ако ще ги ползвате за разговори и музика то двете взаимно се самоизключват. Нямат качествен звук, а дали си заслужават само за разговори - не! Сега фанатизираното зомби нека се изяви като адвокат на господарите си :) винаги настава смях и сълза с този "модерен роб".

    Коментиран от #4

  • 4 Иван

    11 21 Отговор

    До коментар #3 от "брях":

    И за разговори стават, и за музика също и то с доста добро качество като за безжични. И го казвам понеже вече 3 години ползвам слушалките. И преди да скочиш, имам един чифт Sennheiser HD-600 и един стар модел Audio-Technica, които ползвам когато не съм в движение.

    Коментиран от #5

  • 5 О да

    5 17 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Напълно съм съгласен
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.