Отидете към основна версия

3 505 19

Батерията на Polestar 2 струва два пъти повече от колата

  • polestar-
  • батерия-
  • подмяна-
  • polestar 2

Собственик е получил изключително висока цена за подмяната на акумулаторите

Собственик на Polestar 2 в Китай остана неприятно изненадан, след като му се наложи да подмени батерията на колата си след претърпян инцидент през изминалите месеци. Господин Хуанг споделя приключението си с автомобила във форум на марката и разказва, че от представителството на марката са му поискали изключително висока сума за поправката на автомобила.

Той споделя, че след инцидент е пострадала външната обвивка на батерията и не било безопасно тя да се използва по този начин, а от представителството на марката са поискали той да заплати близо 80 хиляди евро за ремонта. Това е почти двойно повече от цената на колата, която като нова е струвала малко над 43 хиляди евро.

Местни медии са се свързали с Polestar, за да потвърдят цитираната сума, но от компанията са изпратили официална оферта за подмяната на батерия на конкретния модел според която сумата е около 57 хиляди евро. Вероятно цитираната сума от 80 хиляди евро, която господин Хуанг споделя включва и други ремонти, които трябва да бъдат направени по колата.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.

Свързани новини