Отидете към основна версия

1 771 8

Мъск обясни как Cybertruck може да се използва като лодка

  • tesla-
  • пикап-
  • мъск-
  • cybertruck

Пикапът ще се нуждае от перка монтирана върху теглича

Илон Мъск отново блесна в интернет пространството по-рано този месец, като обяви, че пикапът Cybertruck, чиято серийна версия очакваме съвсем скоро, ще може да бъде използван като лодка при определени условия. Това бързо срещна подигравки, като дори привлече вниманието на официалните власти, които предупредиха хората да не се пробват да използват пикапа като лодка.

Сега Мъск даде малко повече разяснения за това как точно Cybertruck ще се използва като лодка и още по-специално как ще пресича 477-метровия канал между две от съоръженията на компанията. В крайна сметка се оказва, че пикапът няма да може да се използва като лодка или поне не в конфигурация в която пристига от завода.

За да бъде използван като плавателно средство, Cybertruck ще се нуждае от допълнително поставена електрическа перка върху теглича. Тя ще бъде захранвана от допълнителна ос, която пък вероятно ще се задвижва от теглича. И след толкова много вероятности, не е изключено тази идея да е само на хартия и така и да не видим влизането и действие, което едва ли ще изненада тези, които следят Tesla.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини