Отидете към основна версия

3 532 9

Вижте хърватската фабрика за автомобили Rimac (ВИДЕО)

  • rimac-
  • nevera-
  • завод

Хърватският производител направи видео обиколка на своята фабрика

Производството на електрически хиперавтомобили Rimac беше показано от дрон. Създателят на мощни и бързи електрически превозни средства, Rimac Automobili се записа в историята на световната автомобилна индустрия със своя хиперавтомобил Rimac Nevera, който постави много световни рекорди и стана най-бързият модел на Фестивала на скоростта в Гудууд и пистата Нюрбургринг за серийните електрически превозни средства, разрешени за управление по обществените пътища. И сега всеки може да види условията, при които се създават тези рекордни хиперавтомобили.

Заводът на Rimac Automobili в Света Неделя, близо до Загреб, е както централата на компанията, така и заводът за сглобяване на Rimac Nevera. Офисните помещения, в които работят дизайнери, инженери и други служители на марката, се намират в същата сграда където и производствените цехове.

Обикновено достъп до такива помещения имат само служители на компанията, но Rimac Automobili решиха да покажат нещата зад кулисите на всички и използваха дрон, за да заснемат видео обиколка на централата си. Видеото е заснето в един кадър и превежда зрителя от входа на сградата през конферентните зали и производствената линия.

Видеото показва целия производствен цикъл на Rimac Nevera - от голото шаси от въглеродни влакна, което постепенно се трансформира в завършен електрически автомобил, до последния етап на тестване на сглобения хиперавтомобил, подложен на окончателен качествен контрол. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.

Свързани новини