Отидете към основна версия

8 190 13

YouTube въведе нова функция

  • youtube-
  • premium-

За момента тя е налична само за iOS

Google разширява възможностите на своята услуга за стрийминг YouTube TV, като въвежда функцията Multiview за мобилни устройства. Макар че Multiview е достъпна за смарт телевизори, въвеждането ѝ в устройствата с iOS и iPadOS означава значително разширяване на нейната достъпност. Функцията позволява на потребителите да гледат няколко канала едновременно, което подобрява зрителското изживяване.

Въпреки че първоначално Multiview на мобилни устройства е ограничена до избрани спортни канали, Google намекна, че планира да разшири поддръжката и да включи по-широк набор от канали в бъдеще. Освен това потребителите на Android могат да очакват да получат достъп до Multiview през следващите месеци, както беше потвърдено в тема в Reddit с участието на служител на компанията.

Този ход подчертава ангажимента на Google да подобрява работата с YouTube TV и да предоставя на потребителите по-голяма гъвкавост и избор в навиците им за гледане на телевизия. С Multiview, която вече е налична на мобилните платформи, потребителите могат да се насладят на подобрени възможности за многозадачност, докато следят любимото си съдържание.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.

Свързани новини