Last news in Fakti

22 Март, 2024 15:40 8 122 13

YouTube въведе нова функция

  • youtube-
  • premium-

За момента тя е налична само за iOS

YouTube въведе нова функция - 1

Google разширява възможностите на своята услуга за стрийминг YouTube TV, като въвежда функцията Multiview за мобилни устройства. Макар че Multiview е достъпна за смарт телевизори, въвеждането ѝ в устройствата с iOS и iPadOS означава значително разширяване на нейната достъпност. Функцията позволява на потребителите да гледат няколко канала едновременно, което подобрява зрителското изживяване.

Въпреки че първоначално Multiview на мобилни устройства е ограничена до избрани спортни канали, Google намекна, че планира да разшири поддръжката и да включи по-широк набор от канали в бъдеще. Освен това потребителите на Android могат да очакват да получат достъп до Multiview през следващите месеци, както беше потвърдено в тема в Reddit с участието на служител на компанията.

Този ход подчертава ангажимента на Google да подобрява работата с YouTube TV и да предоставя на потребителите по-голяма гъвкавост и избор в навиците им за гледане на телевизия. С Multiview, която вече е налична на мобилните платформи, потребителите могат да се насладят на подобрени възможности за многозадачност, докато следят любимото си съдържание.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    26 3 Отговор
    Те, ютюба да внимават много,щото с тия задължителни, натрапващи се до полуда реклами, ще си изгубят аудиторията, точно като телевизията.
    Гледм клип с времетраене от 3 мин. и половината от това време се пада за реклами. При това, реклами, които няма как да ме привлекат, защото съм мъж и н ползвам "олуйс"-превръзки, например. Не ми пада косата, дигам самолета и прочее.

    Коментиран от #8

  • 2 Палец надолу

    21 1 Отговор
    Забравихте да споменете, че ако си платиш месечен абонамент ще получиш най-добрата екстра...без реклами. А дали ще гледаш няколко клипа едновременно е все тая след като ти бутат реклами постоянно.
  • 3 Да го duhат

    18 2 Отговор
    Приложението съм го деинсталирал, гледам през Brave без реклами и напълно законно.
  • 4 Гост

    18 2 Отговор
    Тубата вече не се трае от реклами. Отвратително е да ти прекъсват видеото толкова начесто за реклами.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мани беги

    4 3 Отговор
    ютубърите не разбират, че работят за гугъл :) и не създават блага за държавата си! всяка год. си подават декларацийка за платен данък и още куп документи преди тва към гугълеско ... едни захлебват малко, а други много, но бизнеса га ше ги хване да буфкат - нинам :) после бизнесот вика, крещи: ми ня кадри ... ми няма я, ня и да има! създавали дигитално съдържание, видео контент, разийш ли ... ма тва някви скучаещи да зяпат видеата им - благо ли е хахахаха ах тез блага да eвa ... 21век ценности :)

    Коментиран от #7

  • 7 Тод

    0 8 Отговор

    До коментар #6 от "мани беги":

    Не може всички да работим на нивата в 21 век.
  • 8 Ютуп

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Точно знаем какво ви трябва xD

    Коментиран от #10

  • 9 ти мани рекламите

    3 0 Отговор
    не се трае и некадърната вече търсачка и малоумните шортс.
    С търсачката вече нищо не се намира, както беше преди 7-10г.
    Трагедия е!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.