Отидете към основна версия

3 047 17

VW представи ID.Code с вградена прахосмукачка

  • vw-
  • volkswagen-
  • id

За момента няма данни за характеристиките

Volkswagen ID. Code бе представен на изложението Auto China в Пекин, като бележи важен етап от присъствието на германския автомобилен производител на китайския пазар. Този авангарден автомобил е пригоден специално за китайските потребители, но задава тона за бъдещите SUV проекти на VW в световен мащаб.

В основата на ID. Code е неговата пионерска технология, включваща най-съвременни усъвършенствани системи за подпомагане на шофирането, способни да постигнат ниво на автономност 4.

Интериорът на ID. Code е подобна на капсула среда. Тук наподобяващият волан се прибира в арматурното табло, създавайки повече пространство за пътниците. Футуристичната атмосфера се допълва от асистент с помощта на изкуствен интелект, който действа като дигитален помощник-водач, както и от полупрозрачни прозорци, способни да прожектират изображения както вътре, така и извън автомобила.

Иновативните функции в ID са в изобилие. Code, включително режим "Хигиена", предназначен за пречистване на въздуха с помощта на ултравиолетова светлина и антибактериални филтри, когато автомобилът е необитаем. Освен това вградената прахосмукачка-робот, наречена "Lupo", гарантира, че интериорът остава безупречен по всяко време.

ID. Code може да се похвали още и с head-up дисплей с добавена реалност. Тези функции предоставят информация в реално време за различни аспекти, като например времето, състоянието на батерията, навигацията и медията, подобрявайки цялостното изживяване при шофиране.

Макар че подробните спецификации остават в тайна, концептуалният електрически автомобил разполага с изцяло електрическа технология за задвижване.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини