Отидете към основна версия

1 031 0

Barbie Phone ни връща 15 години назад във времето

  • hmd-
  • barbie-
  • телефон

Сгъваемият телефон ще дебютира съвсем скоро

Дългоочакваният HMD Barbie Phone се появи в китайската платформа за сертифициране TENAA, предлагайки по-ясна картина на предстоящото устройство.

Телефонът ще се отличава с класически дизайн на сгъваем телефон с 1,77-инчов екран и по-голям 2,8-инчов основен дисплей. Макар че вътрешните спецификации може да изглеждат скромни според днешните стандарти за смартфони, с чипсет с тактова честота 1GHz, 64MB RAM и 128MB памет, те съответстват на целевата аудитория и цялостната концепция на устройството.

Барби телефонът ще предлага 4G/LTE свързаност и батерия с капацитет 1450 mAh, което гарантира основна функционалност и достатъчен живот на батерията за ежедневна употреба. Включването на слот за microSD карта позволява разширяване на паметта.

Със своя закачлив дизайн, носталгичен форм-фактор и основни функции телефонът HMD Barbie вероятно ще се хареса на по-младата аудитория и на феновете на Барби. С наближаването на датата на пускане на пазара можем да очакваме да се появят повече подробности за цената и наличността.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини