8 Август, 2024 16:21 1 025 0

Barbie Phone ни връща 15 години назад във времето

  • hmd-
  • barbie-
  • телефон

Сгъваемият телефон ще дебютира съвсем скоро

Barbie Phone ни връща 15 години назад във времето - 1

Дългоочакваният HMD Barbie Phone се появи в китайската платформа за сертифициране TENAA, предлагайки по-ясна картина на предстоящото устройство.

Телефонът ще се отличава с класически дизайн на сгъваем телефон с 1,77-инчов екран и по-голям 2,8-инчов основен дисплей. Макар че вътрешните спецификации може да изглеждат скромни според днешните стандарти за смартфони, с чипсет с тактова честота 1GHz, 64MB RAM и 128MB памет, те съответстват на целевата аудитория и цялостната концепция на устройството.

Barbie Phone ни връща 15 години назад във времето

Барби телефонът ще предлага 4G/LTE свързаност и батерия с капацитет 1450 mAh, което гарантира основна функционалност и достатъчен живот на батерията за ежедневна употреба. Включването на слот за microSD карта позволява разширяване на паметта.

Barbie Phone ни връща 15 години назад във времето

Със своя закачлив дизайн, носталгичен форм-фактор и основни функции телефонът HMD Barbie вероятно ще се хареса на по-младата аудитория и на феновете на Барби. С наближаването на датата на пускане на пазара можем да очакваме да се появят повече подробности за цената и наличността.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА