Отидете към основна версия

787 4

Ето кога Apple Intelligence ще е наличен за всички

  • apple-
  • apple intelignce-
  • ios-
  • ios 18

Или почти всички

Дългоочакваната версия на iOS 18.1 на Apple ще дебютира на 28 октомври и ще донесе със себе си първата вълна от функции Apple Intelligence. Макар че пълният набор от функции Apple Intelligence ще бъде наличен едва през 2025 г., iOS 18.1 ще даде представа за това, което предстои да се случи.

Apple подхожда предпазливо към пускането на iOS 18.1, като дава приоритет на отстраняването на грешки и гарантирането на стабилността на своите облачни сървъри за изкуствен интелект. Компанията е наясно, че новите функции ще предизвикат значителен интерес и използване, затова е важно стартирането да бъде гладко.

В допълнение към iOS 18.1 се очаква Apple да пусне и няколко други продукта през следващите месеци. Говори се, че се подготвят 14-инчов MacBook Pro от нисък клас с чип M4, 14-инчов и 16-инчов MacBook Pro от висок клас с чипове M4, обновен Mac mini с чипове M4 и M4 Pro, както и освежен iMac с чип M4. Очаква се тези устройства да бъдат обявени в края на октомври.

Ако погледнем по-напред, първата половина на 2025 г. ще донесе още по-вълнуващи премиери от Apple. Компанията планира да представи 13-инчови и 15-инчови модели MacBook Air с чипове M4, нов iPhone SE, обновени 11-инчови и 13-инчови модели iPad Air с нови Magic Keyboards и модернизиран AirTag.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини