Отидете към основна версия

14 342 49

Кулезич: Има страх у президента и у БСП (ВИДЕО)

  • люба кулезич-
  • герб-
  • корупция-
  • журналистика-
  • опозиция-
  • димитър стоянов

ГЕРБ води война с народа, смята журналистката

Журналистът Димитър Стоянов, който е бил задържан заедно с румънския си колега Атила Биро край село Егълница, се е върнал от Лайпциг, където е бил в програма за застрашени журналисти. Там са го обучавали как да се защитава при евентуални заплахи. Това заяви в студиото на ФАКТИ журналистката Люба Кулезич.

"Това правителство е във война с всички, които не мислят в руслото на неговата пропаганда. Война с независимите журналисти и медии, война с майките на деца с увреждания, война с хората, които загиват по пътищата, война с гражданите, които страдат от престъпността, война с образованието и болните хора.

Има безобразна махленска разпра с президента. Има блъскане по кокалчетата. Има сходна борба с БСП. Румен Радев дава периодично заявки да диагностицира тежката ситуация на превзетата от корупция страна и съдебна система, но като че ли не му стигат силите докрай. Той конспектира проблемите и после някак си подплашен от атаките се оттегля. Прави същата системна грешка на политическите играчи, които хем казват, че всичко е сбъркано, хем не назовават източника на проблема и носителите на грандкорупцията. Има страх и у президента и у БСП, които го играят гласовита опозиция. Боят се от репресии и компромати", коментира журналистката.

Защо тя смята, че война има в голямата и малка управленска коалиция, както и в самата партия ГЕРБ, как властта се разправя с журналистиката и ще бъде ли отново в ефир известната журналистка, гледайте видеото с Люба Кулезич:

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини