Отидете към основна версия

2 472 26

Данаил Георгиев пред ФАКТИ: ПП-ДБ искат по-малко хора на изборите, за да може всичко да продължи постарому (ВИДЕО)

  • данаил-
  • георгиев-
  • левицата-
  • избори-
  • пп-
  • б-
  • твърди-
  • ядра

500 000 души не са решили още за кого ще гласуват, казва гостът

Снимка: Факти.бг

ПП-ДБ разчитат да има по-малко хора на изборите и така да активират своите твърди ядра, за да може всичко да продължи постарому. Ние - от „Левицата“, искаме да опровергаем това. Смятаме, че в парламента е необходимо да има и други политически сили, различни от сегашните. И това хората могат да го решат. От едно проучване скоро се видя, че повече от 500 000 души не са решили за кого ще гласуват. Мачът не е свирен, както се казва. Тези хора не са решили как да гласуват, а те могат да наклонят везните в една или друга посока. Могат да вкарат няколко дори по-малки парламентарни групи в Народното събрание. Ако това стане, ако хората гласуват, така могат да провалят плана за нова „сглобка“. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Данаил Георгиев от „Левицата“.

„Разбира се, ГЕРБ и ДПС - чрез тези поредни записи от последните дни, защото нямаме съмнение, че оттам се пускат тези записи, ще разберем какво целят. Интересното е, че никой не го е опровергал този запис за „парите кеш“ на ПП, а ПП потвърдиха всичко – че това, което се чува, се е случило“, добави Георгиев.

„И какво се оказва, че тези хора с приятна външност, едни млади и хора с добри дипломи от международни училища, които навлизат в политиката чрез избирателя, не вършат това, което говорят. Събират финансиране от неясен произход, опитват се да манипулират общественото мнение, искат да влияят чрез служби, чрез полицейски управления, чрез възможности в изпълнителната власт, задкулисно, сенчесто и нерегламентирано върху изборния резултат. Нали видяхме и аферата с машините. Нали въвеждането на машините трябваше да изчисти голяма част от проблемите при гласуването, а защото се компрометира всичко…“, пита гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 25 гласа.

Свързани новини