Отидете към основна версия

6 093 43

Деян Николов пред ФАКТИ: Ако някой ще жертва България, това несъмнено ще е Пеевски (ВИДЕО)

  • деян-
  • николов-
  • възраждане-
  • дпс-
  • пеевски-
  • магнитски

Той е болно амбициозен да преследва личните си интереси за власт, за корупция, за пари, за всичко, казва общинският съветник от „Възраждане“

Снимка: Факти.бг

Войната в Украйна върви по специфичен начин, в САЩ предстоят избори след няколко месеца, сега тече срещата на НАТО във Вашингтон… Тези неща несъмнено ще намерят отзвук у нас. И това, което е най-лошото, е Пеевски да е начело на държавата, когато може конфликтът в Украйна да ескалира. Ако някой ще жертва България, това несъмнено ще е Пеевски. Точно в този момент е много опасно Пеевски да е начало на държавата, защото той е такъв. Пеевски е болно амбициозен да преследва личните си интереси за власт, за корупция, за пари, за всичко. И би жертвал държавата. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Деян Николов, общински съветник от „Възраждане“.

„Действията му го показват. Той е притиснат от обстоятелствата. През „Магнитски“ той е зависим от американците и те със сигурност ще имат влияние върху него каквото и да става в геополитически план. Той е в техните ръце. Държавата ни е в опасност“, сподели още гостът.

„Едно от най-опасните неща за България през последните 35 години е точно в този момент Пеевски да има толкова голяма власт в държавата. Той в момента е в ситуация, в която прави всичко възможно, за да изчисти образа си пред американците. И както виждаме за американците това вече не е проблем. Виждаме и тук как всякакви партньори работиха с него. Това значи, че до някаква степен той е изчистил образа си, а така се и представя като най-големия евроатлантик. Аз нямам никакви съмнения, че Пеевски би се представял като всякакъв, за да може да преследва личните си амбиции. Най-опасното нещо в момента е той да има основна роля в управлението на държавата“, добави Николов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 51 гласа.

Свързани новини