9 Юли, 2024 14:37 6 052 43

Деян Николов пред ФАКТИ: Ако някой ще жертва България, това несъмнено ще е Пеевски (ВИДЕО)

  • деян-
  • николов-
  • възраждане-
  • дпс-
  • пеевски-
  • магнитски

Той е болно амбициозен да преследва личните си интереси за власт, за корупция, за пари, за всичко, казва общинският съветник от „Възраждане“

Деян Николов пред ФАКТИ: Ако някой ще жертва България, това несъмнено ще е Пеевски (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Войната в Украйна върви по специфичен начин, в САЩ предстоят избори след няколко месеца, сега тече срещата на НАТО във Вашингтон… Тези неща несъмнено ще намерят отзвук у нас. И това, което е най-лошото, е Пеевски да е начело на държавата, когато може конфликтът в Украйна да ескалира. Ако някой ще жертва България, това несъмнено ще е Пеевски. Точно в този момент е много опасно Пеевски да е начало на държавата, защото той е такъв. Пеевски е болно амбициозен да преследва личните си интереси за власт, за корупция, за пари, за всичко. И би жертвал държавата. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Деян Николов, общински съветник от „Възраждане“.

„Действията му го показват. Той е притиснат от обстоятелствата. През „Магнитски“ той е зависим от американците и те със сигурност ще имат влияние върху него каквото и да става в геополитически план. Той е в техните ръце. Държавата ни е в опасност“, сподели още гостът.

„Едно от най-опасните неща за България през последните 35 години е точно в този момент Пеевски да има толкова голяма власт в държавата. Той в момента е в ситуация, в която прави всичко възможно, за да изчисти образа си пред американците. И както виждаме за американците това вече не е проблем. Виждаме и тук как всякакви партньори работиха с него. Това значи, че до някаква степен той е изчистил образа си, а така се и представя като най-големия евроатлантик. Аз нямам никакви съмнения, че Пеевски би се представял като всякакъв, за да може да преследва личните си амбиции. Най-опасното нещо в момента е той да има основна роля в управлението на държавата“, добави Николов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За Бою

    48 11 Отговор
    нищо не казваш как я жертва , барабар с българските граждани , които ежедневно се топят !

    Коментиран от #9, #28

  • 2 Бай араб

    7 39 Отговор
    Точно ПП ще се коарилат с ДПС и Възраждане
  • 3 алхимик

    65 7 Отговор
    Ами нали затова сте там , да озъптите Пеевски . Кое не ясно ? Ако е заплаха за националната сигурност , ако трябва ще го вържете с миши опашки и няма да му давате да шава . Нали не очаваш бабаГицка , от някое планинско село , да се изправи с голи гърди срещу Пеевски .Действайте , стига вече приказки !

    Коментиран от #29

  • 4 ветринар

    44 4 Отговор
    дебелия веднага да влиза в сауната и да става независим депутат
  • 5 ю ка ка

    12 26 Отговор
    Пловдивчанина който се гласеше за кмет на София. 😄🤭
  • 6 нашия

    19 4 Отговор
    Деян Николов ,както винаги .......големец, големец
  • 7 Дааа

    57 6 Отговор
    Безспорно Д.П. е най- голямата заплаха за България, за жалост Б.Б. тотално му се подчини през последните години... Служебното правителство поголовно назначава кадри на ДПС в областните управи и в цялата държавна администрация. Изцяло подчинено на Д.П., а Боко е само малка пешка...

    Коментиран от #26, #33

  • 8 младеж

    29 6 Отговор
    В този случай , когато имаме активист , без значение дали е от Възраждане , се приема , че е общественик .Веднага , на секундата , организира обществото , обяснява опасноста за държавата , правят организация и отстраняват проблема . С интервюта няма да стане .
  • 9 нашия

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "За Бою":

    това се знае по подразбиране сега темата е Пеевски....
  • 10 Саса

    45 4 Отговор
    Може всичко, но ако наистина разсипе и ДПС, ще заслужи орден Стара планина! След като разсипа всичко до което се е докопал- и КТБ и Булгартабак, ИПК Родина, Лафка и прочие разсипани бизнеси... И за капак гавра с Конституцията ( заедно с ГЕРБ и ПП, ДБ), назначиха послушно служебното правителство на Пее.ски с главатар- Празноглавчев!!!
  • 11 укра

    35 10 Отговор
    Деян Николов , говорете със службите , разузнаването , ако трябва с военните .Трябват действия .Ако никой не ви обърне внимание , обргадете къщата му , не го оставяте да мръдне .Така с приказки от телевизора , най много да направите Пеевски премиер .Покажете на хората , че има смисъл масово да гласуват за вас .
  • 12 счетоводителя

    32 3 Отговор
    Работата е толкова лесна , че няма на къде повече .Първо , на Пеевски се взема контрола върху паричните потоци (има начин ) , второ , веднага се изклщючва от партията , трето ,повдигат се обвиняниея с преки доказателства , четвърто , предава се на американските власти заради Магнитски . пето , конфискация на всичко и оставане на социална пенсия .

    Коментиран от #37

  • 13 Ако някой ще жертва България....

    12 46 Отговор
    Това сте вие путински бо.. К.. Лу, и национални предатели от Възраждане.
  • 14 Ахоййййййй

    8 31 Отговор
    Хайде и това лаладжийче да си подрънка на воля

    Коментиран от #16

  • 15 Палячоооо

    16 20 Отговор
    Ти сега на Бойко Борисов ли правиш реклама, за 12 години той продаде и майка си и баща си.
  • 16 нашия

    28 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ахоййййййй":

    ако не беше това "лаладжийче" отдавна щяха да са ти го натресли с еврозоната....тогава какво щеше да кажеш...господин лаладжия?????
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тома

    20 6 Отговор
    Аз на мамута ще му сваля шапка ако затрие дпс.
  • 20 Дияне

    25 6 Отговор
    В главите ви е направена революция която не мога да подмина.За пръв път човек от вас прави що годе смислено изказване явно разбрахте че с рогата напред не става защото най голямото зло за страната е шиши.
  • 21 КзББ и ДП

    26 3 Отговор
    Е,браво Факти,най-накрая публикувайте нещо адекватно
  • 22 Българин

    3 31 Отговор
    г-н Пеевски е най-големия български Държавник! Той лично унищожи пепе раси те и не освободи от соросоизма и джендъризма! За това българския народ му е вечно признателен и вечно ще го почит , уважава и ще гласува за него!

    Коментиран от #40

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дори

    3 27 Отговор
    Точно реших, че тоя лаладжия е от ПП/ДБ и видях, че е от възраждане... Ама, те са еднакво крадливи и работят в полза на путинова Русия, затова изказванията им се припокриват. Въпроса е: защо лъжат избирателите си, ами не се прегърнат официално? Пример за путинизма на Копейкин не е нужен, той го декларира ежедневно, а ПП/ДБ уж десни, но реално са ултра леви и работят единствено в полза на Путин: дерогацията и договорите за милиони с фирми на руски олигарси сключени от лидерите им като служебни и редовни управници.
  • 25 Амии

    28 4 Отговор

    До коментар #23 от "Стига с тези глупости....":

    Когато фактите говорят, по добре да замълчите и да не се доверявате на мръсната антируска пропаганда! Когато бяхме с Русия, живота беше доста по- добър... България беше развита страна сред водещите страни в света нямаше наркомания, безработица, глад, мизерия и нищета, такива се появиха последните 34 години. България затъва в блатата, които Запада ни казва, че всъщност са благата на живота!
  • 26 Ха, ха

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "Дааа":

    Кой стоеше в скута на Пеевски и не смееше да отиде до WC без него???? Не беше Борисов, а никито сапунджиев и лидерите на ПП/ДБ. Ама лъжите на жълтопаветната гмеж са безкрайни, учат се от професионални лъжци и измамници като Киро, Бойкикев, Гномчев и Кокоро...
  • 27 Че то остана ли какво да се жертва?

    16 3 Отговор
    Забатачиха държавата с борчове и сервилничене пред европейските партньори, които им дават пари, че да им пълнят касичките и партийните и личните. Мошеници!
  • 28 нннн

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "За Бою":

    Както фалира, затри и ограби КТБ, Булгартабак, Лафка и др., така Пеевски би затрил и ограбил България. Би ни включил с удоволствие и във войната, ако му е изгодно. И пушечно месо би дал, включително невярващи като теб.
  • 29 Антиелектрика

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "алхимик":

    За всяко нарушение трябва да има санкция, по принцип. Когато санкциите са само "на хартия" и не се прилагат, съответния човек придобива чувство за безнаказаност и си мисли че за него законите не важат. Тогава не може да се разчита на една или друга политическа партия да "оправи нещата". В такива случай Народа е длъжен да вземе нещата в свои ръце, друг начин за "оправяне на нещата" няма. А какво се случва тогава е ясно още от 1788 г. - Френската революция!
  • 30 ЕВРОНЮЗ

    8 7 Отговор
    Аз лично с голямо желание искам да започнат да изпращат Ганчовци в Украйна, да се връщат в поцинковани костюми и белким ни светне кой е партньор и кой е окупатор.
  • 31 Иван

    16 1 Отговор
    Не е само Пеевски! Доста продажници има в България, Боце, Счетоводителката Гарганел, Кьорчо, Кокорчо, Никито, Мадам Сю, Лорел и др. Соровци и Ердогановци. Продажници има сред политиците, читавите от всички партии са не повече от 5.
  • 32 Перо

    16 0 Отговор
    Престъпният дебелак реши да си изчисти името, чрез русофобство и слагачество, но вече е късно!
  • 33 Не умен селянин

    1 11 Отговор

    До коментар #7 от "Дааа":

    Ами Защо постоянно пишете че Борисов свалил правителствата че управлява служ правителство черт него зависи новото ПРАВИТЕЛСТВО ЧЕ НАПРАВИЛ ТУРСКИ ПОТОК ЧЕ КУПИЛ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ И Т Н А СЕГА БИЛ ПЕШКА А ЗАКАКВО СА ВИНОВНИ ДРУГИТЕ ЛИДЕРИ ЗА НИЩО ЗАЩОТО НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ
  • 34 На ли помнин

    2 12 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ ще влезем в правителство само Ако е наше Огладняхте и Явно и с ДПС ЩЕ ПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО / Вече се видя че сте заедно с яПП ДБ другите не Ви искат/Защото сте наследници на АТАКА
  • 35 Роко Сифреди

    3 15 Отговор
    Г-н Николов, ако има човек, когото истински не харесвам, то това е Пеевски. Но ми каже как въпросният господин жертва България, по какъв начин? Или просто правите внушения, че България може да бъде жертвана, при положение, че от нея не се изисква никаква жертва! Колко копейки струва да си предател на Родината си?
  • 36 Жега

    11 2 Отговор
    Пеевски се готви за голямата чест да получи лично мандата от президента за съставяне на правителство.
    Очевидно някой се старае Пеевски да оглави кабинет.
    Откакто е намагнитен, неведоми сили непрекъснато го тикат на преден план и го почистват старателно с измислени доверие и представителност.
    Моделът "кой" трябва да бъде ликвидиран.
    Момчето не стана шеф на ДАНС, но днес се готви да управлява държавата.
  • 37 ама много си лош..

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "счетоводителя":

    ..ще умре от глад момчето,
    поне и помощи му разреши.
  • 38 Кой е пък тоз Д.Николов

    2 7 Отговор
    Е в такава рубрика. “……. Пред “факти” е добре да допускате за мнение хора които са национално известни или поне регионално известни.името деян николов е меко казанонеизвестно и в подобна рубрика не би следвало да намери място!
  • 39 Име

    1 0 Отговор
    Но и други с радост биха се натегнали по друга линия, и без да са контролирани.
  • 40 българин

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    тъпигьос
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.