Отидете към основна версия

4 304 10

Момче, подигравано в училище, трогна милиони (ВИДЕО)

  • кийтън джоунс-
  • училище-
  • подигравки-
  • дете-
  • видео-
  • трогна-
  • селена гомес-
  • нос

Много звезди подкрепиха момчето

Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от свои съученици, трогна милиони хора по цял свят. Майката на Кийтън Джоунс публикува в социалните мрежи видео, в което момчето през сълзи разказва за униженията, които ежедневно преживява.

„Наричат ме „грозен”. Казват, че нямам приятели. По време на обяд ме заливат с мляко и ме замерят с шунка и хляб”, обяснява Кийтън, плачейки. Той споделя, че не е единственият, който търпи подигравки в училището, съобщи Нова телевизия.

„Питам просто от любопитство – защо ни тормозят? Какъв е смисълът? Защо им доставя удоволствие да се държат лошо с невинни хора. Различните не са виновни, че са такива. Ако някой се забавлява на ваш гръб, бъдете силни”, казва Кийтън във видеото. Майка му заснела трогателната изповед в деня, когато детето я помолило да го вземе по-рано от училище, защото се страхувал да обядва в столовата.

След публикуването на видеото момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи. Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича „смел”, защото е намерил сили да премине през трудностите.

„Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се променят. И докато тези ужасни хлапета се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „Отмъстителите“ в Ел Ей догодина?“, написа актьорът Крис Евънс в Туитър.

„Кийтън, не си губи времето да се чудиш защо грубияните са толкова гадни. Те са тъжни хора, които си мислят, че като нараняват другите ще се почувстват по-добре, защото наистина не се харесват”, написа Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър в „Междузвездни войни”. Видеото трогна и сина на Доналд Тръмп, който го покани да му гостува с близките си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини