Отидете към основна версия

11 415 31

Надраскаха с псувни златно Porsche

  • порше-
  • псувни-
  • лондон

Това е втората подобна екстравагантна, но злощастна покупка

Определено можем да кажем, че 22-годишният Лак Сира е най-злощастният шофьор на Острова. Защо ли? Вижте историята му и ще се убедите сами.

Това разкрива сайтът „Новини Лондон“.

Как бихте се почувствали, ако сте си купили (теоретично, разбира се) златно порше, паркирате го в центъра на Лондон – в един от най-тузарските квартали - Knightsbridge и някой го съсипе при това по крайно унизителен начин? Младият бизнесмен, за който се смята, че изкарва по 200 хиляди паунда годишно, си купил лъскавото златно Porsche Panamera за 80 хиляди паунда, за да го намери издраскано с черен спрей с надписа „wanker”( “чекиджия”). Доста неприятно, нали?

Това е втората подобна екстравагантна, но злощастна покупка за Сира в последно време. Миналият месец той похарчил 125 хиляди паунда за Lamborghini Gallardo, за да го направи златно се бръкнал още 12 хиляди паунда и още 10 хиляди за самата услуга от Lamborghini Birmingham. Малко след като тръгва с луксозната кола по М6 обаче, в нея започва да мирише на бензин, след което колата се запалва...Следват, както се досещате доста скъпи ремонти...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: