Отидете към основна версия

7 269 38

Give me your name, гадино! (ВИДЕО)

  • полет-
  • цигари-
  • инцидент-
  • летище-
  • самолет-
  • москва-
  • бодрум

Екшън на полет от Бодрум за Москва

Жена, пътуваща от турския курортен град Бодрум за Москва, беше глобена с 500 рубли за това, че е запалила цигара на борда на самолета. Тя ще оспорва глобата. Подала е дори оплакване срещу полицаите, които са я свестили при кацането на самолета.

Поредица от неприятни случи преследват рускинята Ирина Тамарус, която е решила да почива това лято в турския курорт. Там тя си чупи крака и именно това и изиграва лоша шега. Заради болките жената губи дори съзнание. На борда на самолета тя решава да запали цигара, тъй като по нейните думи „цигареният дим ѝ намалява болката“. „Аз не съм пушила. Имах загуба на съзнание и може тогава да ми пъхнали цигарата в устата“, предполага Ирина. По нейните думи, полицаите, които са я изкарали от самолета, не само се държали грубо с нея, но дори са я ударили. „Как мога да буйствам? Може ли да си го представите, като дори не мога да стъпя на крака си!“, казва тя.

Полицията обаче представя друга версия на случилото се. „Съгласно показанията на стюардесите, по време на полета пътничката е викала, използвала е нецензурни думи, не е реагирала на забележките, след което е запалила цигара“. След като е свалена от самолета и е настанена в инвалидна количка тя продължава да вика и да се удря сама себе си по лицето и крещи към полицая: „Give me your name, гадино!“. „Госпожо, за да не се нараните, ще Ви поставя белезници“.

По думите на Ирина, тя не е била пияна. Малко е пила преди обяд, а на борда на самолета само две чаши червено вино.

Инцидентите на буйстващи пътници не са рядкост. Преди дни друга пътничка започна да чупи витрините на магазините на летище „Шереметиево“ и да се бие с полицаите.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания