Отидете към основна версия

2 279 24

Порошенко забелязан в скъп лондонски ресторант

  • петр порошенко-
  • лондон-
  • великобритания-
  • бизнес-
  • семейство-
  • ресторант

Докато страна гине във война бившият президент на Украйна Порошенко беше забелязан със семейството си в скъп ресторант в Лондон

Снимка: Кадр: 1+1

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко беше забелязан със семейството си, докато си почиваше и хапваше в един от най-скъпите ресторанти в Лондон. Това се съобщава в сюжета на украинския канал TSN.

Журналистът на телевизионния канал започнал да снима децата и съпругата на експрезидента, когато те седяли на масата. Според Порошенко те са дошли в Лондон, за да си вземат колите и ще напуснат британската столица в същия ден.

Къде точно ще отиде семейството на бившия украински лидер, той не уточни.

Съпругата на Порошенко Марина не хареса нарушаването на личните ѝ граници от репортерката. Тя скри лицето си, размахваше заканително ръце и явно не беше доволна от снимането.

Според журналиста на TSN, Марина Порошенко се приближила до нея и се опитала да отнеме телефона, с който е станала "стрелбата".

Репортерът твърди, че заради действията на бившата първа дама ѝ се счупил нокът.

Петро Порошенко се извинил на журналиста за инцидента.

Съдейки по публикациите на Порошенко във Фейсбук (социалната мрежа е собственост на Мета, призната за екстремистка и забранена в Русия), бившият президент на Украйна прекарал последните си дни в бизнес срещи в Берлин.

Ден преди това, на 29 юни, той качи публикация, в която съобщава за доставката на първата партида от 12 камиона Leyland DAF 45.150 от Обединеното кралство за Украйна.

Порошенко вече беше посетил Лондон в началото на юни вероятно с бизнес цел.

Източник: Лента.ру

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: