Отидете към основна версия

3 752 6

Принцеса Ан след смъртта на Елизабет II: На майка ми, Кралицата, благодаря!

  • великобритания-
  • принцеса ан-
  • кралица елизабет втора-
  • кралско семейство

"Беше чест и привилегия да я придружа в последното ѝ пътуване", споделя принцеса Ан след смъртта на кралица Елизабет II

Снимка: Facebook/The Royal Family

Имах щастието да споделя последните 24 часа от живота на най-скъпата ми майка. За мен беше чест и привилегия да я придружавам в последните ѝ пътувания. Свидетелството на любов и уважение, показани от толкова много хора по време на тези пътувания, беше едновременно смирено и приповдигно.

Това са първите думи на принцеса Ан след смъртта на кралица Елизабет II. Изявлението е публикувано на официалната фейсбук страница на кралското семейство.

"Всички ние ще споделяме уникални спомени. Благодаря на всеки, който споделя чувството ни за загуба. Може би си припомнихме колко много от нейното присъствие и принос към националната ни идентичност сме приемали за даденост. Също така съм благодарна за подкрепата и разбирането, оказани на скъпия ми брат Чарлз, докато той приема допълнителните отговорности на Монарха", допълва принцеса Ан.

В изявлението, публикувано в официалната страница на кралското семейство във Фейсбук, принцесата завърша с думите: "На майка ми, Кралицата, благодаря".

Ковчегът на Елизабет Втора ще бъде пренесен от Бъкингамския дворец в Уестминстър Хол, където ще бъде изложен за поклонение в продължение на четири дни.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: