Last news in Fakti

14 Септември, 2022 13:00 3 722 6

Принцеса Ан след смъртта на Елизабет II: На майка ми, Кралицата, благодаря!

  • великобритания-
  • принцеса ан-
  • кралица елизабет втора-
  • кралско семейство

"Беше чест и привилегия да я придружа в последното ѝ пътуване", споделя принцеса Ан след смъртта на кралица Елизабет II

Принцеса Ан след смъртта на Елизабет II: На майка ми, Кралицата, благодаря! - 1
Снимка: Facebook/The Royal Family

Имах щастието да споделя последните 24 часа от живота на най-скъпата ми майка. За мен беше чест и привилегия да я придружавам в последните ѝ пътувания. Свидетелството на любов и уважение, показани от толкова много хора по време на тези пътувания, беше едновременно смирено и приповдигно.

Това са първите думи на принцеса Ан след смъртта на кралица Елизабет II. Изявлението е публикувано на официалната фейсбук страница на кралското семейство.

"Всички ние ще споделяме уникални спомени. Благодаря на всеки, който споделя чувството ни за загуба. Може би си припомнихме колко много от нейното присъствие и принос към националната ни идентичност сме приемали за даденост. Също така съм благодарна за подкрепата и разбирането, оказани на скъпия ми брат Чарлз, докато той приема допълнителните отговорности на Монарха", допълва принцеса Ан.

В изявлението, публикувано в официалната страница на кралското семейство във Фейсбук, принцесата завърша с думите: "На майка ми, Кралицата, благодаря".

Ковчегът на Елизабет Втора ще бъде пренесен от Бъкингамския дворец в Уестминстър Хол, където ще бъде изложен за поклонение в продължение на четири дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    19 3 Отговор
    Благодарим че не направихте нищо да спрете глада в Бенгал при който загинаха 3 милиона души. Благодарим че не направихте нищо когато САЩ подкрепиха Пакистан, в геноцида им срещу Банлгадеш. Благодарим че започнахте война с Аржентина, заради един остров с 1000 души на които въпреки че отказахте гражданство, не им дадохте да се измъкнат от дребнавият ви империализъм. Благодарим че през 80-те позволихте на Маргото Тачър да разпилее милиарди долари от петрола в Северно море, за да намали данъците на милиардерите (конкретно приятели я Мърдок), докато насъскваше полицията да бие протестиращи миньори и ги нарече "враг на народа" - уж ваши поданици между другото. Абе като си помислиш кралицата нищо не е направила за никой.

    Коментиран от #3

  • 2 Алфа Сектант🤠

    3 2 Отговор
    Абе ковчега на кралицата защо не е в новия Дъстър, а в някакъв дърт невзрачен комби мерджан 🤔🤔🤔
  • 3 Само допълвам

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Адам Хилтън":

    Благодарим и за бомбардировките над София. Списъкът е дълъг....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Али ибн Садам Хюсеин

    8 3 Отговор
    Цял Ирак благодари на колене за разсипването на страната и убийството на няколко милиона иракчани..докато се търсеше несъществуващо ОМП-дали химическо,дали ядрено...
  • 6 Деси отворената

    1 0 Отговор
    Ние българите за 12 години от тиква направихме цар, свалихме го и пак го търсиме.
    А британия една кралица цели 70 години управлявала.
Новини по държави: