Last news in Fakti

23 Април, 2016 07:15 7 543 4

Щракнаха готовия Jeep Cherokee Trackhawk

Един от SUV автомобилите, освен Lamborghini Urus, който очакваме с нетърпение е Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Причината за това е проста - в него ще бъде натъпкан агрегата задвижващ най-мощния седан в света - Charger Hellcat, както и купето Challenger. Мощността от 707 конски сили и 881 нютонметра е дело на 6.2 литровия Hemi агрегат подпомаган от компресор.

За разлика от спортните седан и купе, които имат само задно задвижване при Cherokee чудовищната мощност ще бъде предавана към четирите колела. При Charger ускорението от 0 до 100 става за 3.8 секунди и очакваме то да бъде понижено, но не значително поради факта, че всъдехода има и по-висока собствена маса.

Поради причината, че името на най-бързия Jeep Cherokee до скоро не бе напълно ясно при появата на версията Trailhawk, която бе предназначена за феновете на офроуда бяхме леко разочаровани, но сега всичко си идва на мястото. Освен появата му ще очакваме и за сравнение с европейските "най" в SUV сегмента - BMW X5M, Mercedes GLE 63 S и Porsche Cayenne Turbo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 3 Отговор
    Външно прилича БМВ Х3.

    Коментиран от #4

  • 2 некойси

    2 1 Отговор
    Мда, това щях да напиша и аз.
  • 3 оме

    0 0 Отговор
    мене ми мяза на трибека В9 с тая муцуна
  • 4 рол

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    ходи си оправи диоптрите!