Last news in Fakti

29 Април, 2016 07:15 7 129 6

Бъдещото BMW M5 разкри част от детайлите си

Един от най-обичаните спортни седани по света - M5, все повече се приближава до производствената линия. На снимките контурът, фаровете и стоповете вече са ясно очертани и не ни трябва много фантазия, за да си представим как ще изглежда новото поколение от модела. Той ще получи вътрешно означение F90 и според редица критици ще е с мощност над 600 конски сили. Основна причина за повишението на мощността е главният конкурент - Mercedes E 63 S, както и факта, че най-мощната "седмица" - M760iL разполага с 610 коня.

Автомобилът ще използва новата платформа от 7-series изградена от комбинацията на алуминий, високоякостна стомана и въглеродни влакна. Това ще доведе до значително понижение на теглото, което ще рефлектира положително върху представянето и поведението на автомобила. За мощността ще се разчита отново на добре познатия 4.4-литров би турбо, който вече ще се предлага само и единствено с автоматична скоростна кутия поради почти нулевия интерес към ръчните скорости. Интерес има и към това дали модела ще се предлага със задвижване на четирите колела xDrive и как това ще рефлектира върху представянето на автомобила. Предположенията са, че представянето на новото M5 ще се случи на следващия автосалон в Женева през март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fake

    2 4 Отговор
    Няма нужда от фантазия разбирасе , те Бмв ги правят еднакви . Нарочно ги правят грозни за да са рязпознаваеми за ман....те . На тоя коптор и 1000 коня да му сложиш пак си остава кенефно изпълнение за плъхове като Кобрата , примерно . Просто им липсва класа , а циг....те дето им карат колите им правят лоша реклама . Бмв ще си останат с поничките през зимата и това е ,с нищо запомняща се марка ...

    Коментиран от #2, #5

  • 2 ауди фен

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Fake":

    АБЕ КОМПЕТЕНТНИЯ НАПИШИ ТИ КАКВА КОЛА КАРАШ ДА СЕ ПОСМЕЕМ

    Коментиран от #3

  • 3 Fake

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "ауди фен":

    Ауди , а сега се смей на воля ...

    Коментиран от #4

  • 4 ауди фен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Fake":

    АУДИ НЕ ПРАВЯТ ВЕЛОСИПЕДИ КАЖИ СЕГА ТИ КАКВО КОЛЕЛО КАРАШ
  • 5 росо

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Fake":

    Не ти ли омръзна да пускаш един и същ коментар винаги, като има статия за БМВ. Ти си най-голямата измишльотина на този форуми докато не си смениш плакатчето на стената и ника тук, явно ще повтаряш все една и съща глупост. Беше смешен... Кажи ти каква кола караш, ...ако имаш такава въобще.
  • 6 Цигулка

    1 2 Отговор
    Поредния еднакъв маркетингов напомпан боклук за маркетингово зомбираните фенове!