Last news in Fakti

11 Август, 2016 11:38 6 216 1

Задава се нов шестметров Maybach с 2 врати

  • maybach-
  • mercedes-benz-
  • exelero-
  • пебъл бийч 2016
Задава се нов шестметров Maybach с 2 врати - 1

Mercedes-Benz публикува силно затъмнена снимка на ново концептуално купе с емблемата на Maybach. Немците не разкриват никакви подробности за прототипа, освен че дължината му е почти 6 метра. Най-големият двуврат модел в гамата на марката в момента е S-Klasse Coupe, което е дълго 5 027 мм.

Задава се нов шестметров Maybach с 2 врати

Британското сп. Autocar твърди, че наследникът на Maybach Exelero от 2005 г. ще бъде показан на конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния, който започва на 21 август. Проектът има за цел да демонстрира потенциала на луксозния бранд в разработката на уникални возила.

Задава се нов шестметров Maybach с 2 врати

Maybach Exelero бе разработен по поръчка на производителя на гуми Fulda. Съществуващото в единствен екземпляр купе продължи традицията, започнала с експерименталния SW 38 от 30-те години. През 2011-а уникатът с 12-цилиндров битурбодвигател с мощност 700 к.с. бе купен за $8 млн. от рапъра Бърдмен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯОЯ

    0 0 Отговор
    Щайга за домати и краставици !
    МВ вече се насочват към производството на амбалаж !