Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 00:37 9 437 2

Поредният тест за Citroen C3 WRC 2017

Следващият сезон в световния рали шампионат ще бъде нова ера и всички производители, които ще вземат участие в него постоянно тестват автомобилите, за да могат да имат най-добрите възможни настройки и да бъдат максимално конкурентни. Преди няколко дни пуснахве високопланинските асфалтови тестове на Ford Fiesta, които да подготвят отбора за рали Монте Карло,но сега ще се насочим към домашните терени на пилота Крис Мийк, който ще влезе в битката със Citroen C3 с общо деветия тест на автомобила. Отдалеч си личи, че машината е много бърза на калния уелски макадам ибуквално загребва завоите. Сезон 2017 започва с рали Монте Карло на 20-22 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    0 1 Отговор
    Нещо скърца ще се оправи скоро
  • 2 Tenyo

    1 0 Отговор
    Много добре настроен автомобил като гледам клипа съм на 100 % сигурен че те ще са номер едно жалко че ще го гледам на тв.