Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 18:53 12 107 0

Една история за упоритоста на Натали Макглоин

Историите с германските машини от Цуфенхаузен обикновено включват много запалени фенове на автомобилните спортове и съревнования. Тук отново става въпрос за същото, но от много по-различен ъгъл. С навършването на пълнолетието си, като пасареж Натали става участник в пътен инцидент и това води до обездвижването ѝ от талията надолу. 

Това естествено я демотивира, докато не попада в автомобил от марката Porsche. Бързо след това, тя се снабдява с модела Cayman, който бива преработен, за да може Натали да го управлява с ръце. От там директно се пренася на пистата и веднага почва да подобрява своите умения и представянето на автомобила.

Историята се допълва и от прясното ѝ бяло 911 GT3 RS, което да използва на пътя. Натали има подкрепата на дъщерята на сър Франк Уилиямс - създателя на едноименния отбор във Формула 1, който също преживявя инцидент и след това бива поставен на инвалидната количка. Тази история ни напомня и за иконата Алекс Занарди - пилотът, които не спира да доказва възможностите си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА