Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 22:30 10 225 5

Драг битката на AMG

Разнообразието от модели на спортното подразделение на Mercedes - AMG, постоянно се разраства. Количеството вече е огромно, но няколко са отличителните модели и Carwow ги изправиха на драг отсечката. Започване с хечбека A45 с неговия 2.0-литров турбо и 381 конски сили, следва един от първите представители снабдени с 3.0-литровия V6 битурбо - SLC 43 с 367 коня, C63 с неговия 4.0-литров V8 битурбо с 476 коня, което спокойно можем да сбъркаме за Е-class, роудстъра GT във версията S с 510 коня, автомобилът с най-голям двигател - S65 Coupe с V12 битурбо и цели 630 конски сили и единствения SUV в състезанието - GLE - последния с 5.5-литровия V8 битурбо двигател и мощност от 557 конски сили. В битката няма много изненади, но въпреки това е достатъчно интересна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕЕЕЕЕ

    1 0 Отговор
    1 - GT, 2 - S-classe, 3 - A-classe, 4 - ML, 5 - C-classe, 6 - SLC. Поне така ми се стори ще завършиха. Учуди ме само, че цедката е толкова назад, очаквах да е пред А класата и джипа. За другите беше очаквано.

    Коментиран от #2

  • 2 AAAAA

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЕЕЕЕЕ":

    Ако беше по-дълго трасето, да се развърти "цедката", щеше да задмине А-класата и джипа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 трендафил

    2 0 Отговор
    Не ми е целта нито да спамя или обиждам някого но просто AMG GT във версия S не е роудстър а е тип на каросерия купе има и кабриолет но той не е с твър згаваем покрив просто влезте и вижте официялния сайт на Mercedes и вижте че кабриолетите с твърд таван са роудстърите в момента имат два модела SL и SLC пак казвам не ми е целта да спамя или да се заяждам харесват ми новините които подбирате но нека е достоверно написаното ако греша някой да ми отвори очите отворен съм към критики човек се учи докат е жив.
  • 5 трендафил

    0 0 Отговор
    сега се позарових за основата на думата роудстър - ''открит двуместен автомобил със спортно управление'' мммм да вписва се в общото название но все пак колата от клипа е купе :D