25 Декември, 2016 19:39 12 139 2

Най-доброто от планинските изкачвания (Видео)

За тази празнична вечер сме ви подбрали едно впечатляващо видео от Европейския шампионат по планински изкачвания, в което са събрани кадри от общо четири години по алпийските пътища в Италия. Една от основните причини да направим това, е присъствието на уникалното Audi S1 създадено и пилотирано от Николай Златков от Prospeed. Златков успя да направи истински фурор с участието в няколко сезона на шампионата, а и достигна до титла в класа си. Очакваме подобаващото му завръщане, а сега ще ви оставим в тази близо 20-минутна автомобилна приказка, в която има от всичко за всеки - от Mitsubishi Evo и Subaru STI до значително по-расови машини, като Lamborghini Gallardo GT3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    5 1 Отговор
    Планинското шофиране е размазващо удоволствие.
    Аплодисменти за най-добрите!
  • 2 Komtex

    4 1 Отговор
    Навремето самия Ники Златков беше казал,че на планинското докато си сложиш каската и трябва да я сваляш....но както и да е всички остаряваме по един или друг начин.