Last news in Fakti

5 Февруари, 2010 01:56 3 321 0

Cuore Sportivo с две колела

Обикновено моторджиите рядко постигат разбирателство с автомобилните маниаци. Броят на колелата си казва думата и понятия като удоволствие от високите скорости имат съвсем различно съдържание за двете породи.

Понякога обаче се пръкват създания, които раждат невъзможен консенсус. Alfabeast може да размекне дори най-закоравелия автомобилен фанатик и едновременно с това да вкара в нирвана всеки байкър с вкус.

Кодовото описание на мотоциклета съдържа две пароли - рамка Kraftec и V-образен шестак от Alfa Romeo с обем 2.5 от края на 70-те години на миналия век с мощност 156 к.с.

Alfabeast е уникат, дело на небезивестния Крис Барбър, който го е снабдил с шест индивидуални ауспуха - по три от всяка страна. Карбураторите Weber пък "дишат" през четири въздуховода, "пробили" резервоара.

Двигателят е скачен с 4-степенна трансмисия от Harley-Davidson, а вилката и спирачната система са взети от Kawasaki ZXR-750.

На някого да му пука за голите вериги и ремъци?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА