Last news in Fakti

27 Май, 2017 13:27 18 177 30

Когато не си даваме колата на крадците (Видео)

Когато не си даваме колата на крадците (Видео) - 1

За някои хора автомобилите са просто парче метал, а за много други са част от тях и са жизненоважни за ежедневието им. Тук ще видим едно смело момиче от втория тип, за което машината е нещо много ценно и е готова да се бори за нея с всички сили.

Докато Мелиса Смит зарежда своя кросоувър Subaru на бензиностанцията, бърз и много смел крадец се намества на шофьорската седалка. Тя обаче, го забелязва и много умело се мята на предния капак и сграбчва чистачките, за да се задържи и наистина успява след поредно натискане на спирачките. Това отказва крадците от борбата, а Мелиса на косъм спасява автомобилът си от това да влезе в трафика и да предизвика допълнителни главоболия.

Видеото е заснето от охранителната камера на бензиностанция в град Милуоки на брега на езерото Мичиган в щата Уисконсин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азазазаз

    69 1 Отговор
    И крадеца разбира се е негро.

    Коментиран от #6

  • 2 Азазазаз

    48 1 Отговор
    И крадеца разбира се е негро.
  • 3 Random

    11 5 Отговор
    Аз пък бих минал през предното стъкло.
    Все пак по-добре ново предно стъкло и почистване вместо нова кола.

    Коментиран от #22

  • 4 Гост

    54 3 Отговор
    Жената си обича Форестъра :)
    Но като гледам в САЩ какво е, ние направо сме си рай. Крадеца е черен и това не е расизъм, а самата истина!

    Коментиран от #8

  • 5 Георги Колев

    39 1 Отговор
    5+ за мацката
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Антисемид

    36 1 Отговор
    И отново,но този път американски м...л!
  • 8 Събка

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Тва е новият Аутбек, а не Фори!

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гошко

    27 2 Отговор
    Знаех си, че е някоя печка крадеца. Чакан от още няколко печки в черна сводническа кола. Добрата новина е, че полицията там сега ще го разчекне тоя.
  • 11 Владо

    31 4 Отговор
    В САЩ полицията ще го разчекне, а в България ако се случи ще се води че е решил да покара малко колата, ще стои за 24 часа в полицията и ще го пуснат да краде коли на воля !!!

    Коментиран от #14

  • 12 Субару

    16 5 Отговор
    Трябвало е жената да го размаже на колата!!! За съжаление собственичката трудно ще го преглътне, няма нищо по-страшно да видиш крадец, който пред очите ти се опитва да ти открадне колата или каквото да е било друго.. На мен ми е все тая за крадеца, той сам си го е направил да влезе в затвора и да му завъртят животеца на 180 градуса... В затворите изобщо не е лесен животът, там обидите са ежедневие, мисли ли, че ако го осъдят ще му е лесно всеки ден да търпи псувни и обиди от съкафезниците си... Да е внимавал какви ги върши, от тук на сетне дните му ще минават по един и същи начин, знам, че ще го осъдят, в затвора ще му докарат шизофрения... Ще му съсипят малкия животец!!!
  • 13 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Събка":

    Прав си, но се подведох, че в статията се говори за кросоувър, пък истинския такъв е точно Фори ;)
  • 14 Гост

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "Владо":

    Доста далеч си от истината и май бъркаш полицията със съда!
    В САЩ имат съдебни заседатели избрани на лотариен принцип, а тук имаме назначени такива по предложение на общинските съвети по квотен партиен принцип!
  • 15 Бай Иван

    26 2 Отговор
    Има ли циганин /негър/ - има проблеми... много​ бой им трябва...

    Коментиран от #24

  • 16 iii

    33 4 Отговор
    Тая мацка май се влюбих в нея.Много е оправна,не се отказа до последно.Това ако беше моята жена да опищяла квартала.после ще ми се обади и ще ме изкара мен виновен.Аз ще се изнервя и вечерта ще я скъсам от сърдит секс.
  • 17 А пък у БГ

    35 8 Отговор
    Тъй като се опитвате да направите аналогия с БГ, ще ви кажа какво се случва тук при подобна ситуация.
    Преди 4-5г. (при втория мандат на ГРОБарите), когато мафията вече беше във вихъра си, както и сега, на баща ми му откраднаха колата пред очите в Сф. Вдига веднага телефона и звъни на 112, от там (не се трогват особено) започват да го разпитват 10мин. да дава интервю, след това го прехвърлят към полицията, където интервюто продължава и накрая му казват да се яви в еди кое си районно управление да подаде жалба...
    Сигурно и вие си мислите като мен, че не е било проблем да се обадят на дежурен патрул/и и да завардят района, но след като разговарях с един адвокат по наказателно дело веднага след случката, той ми каза, че няма земна сила, която да ги накара да се задействат и да направят това, което е трябвало да направят...
    Т.е. полицаите по-скоро го играят отцепка, от колкото... полицаи...

    Коментиран от #19

  • 18 ААА

    25 0 Отговор
    Най-добре щеше да бъде, крадеца да беше видял през предното стъкло ,насочен между очите му "Смит и Уесън", и това да му е последното което вижда.
  • 19 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "А пък у БГ":

    Не знам защо смяташ, че адвокатът разбира от полицейска работа - за мен това са най-подлите същества!
    Но какво очакваш, когато се назначават министри, без никакъв професионален опит? Повярвай ми, в България доста кадърни ченгета, лекари, програмисти и учени, но те никога не са имали възможност да покажат уменията си и държавата за това ще тъне в анархия и безпътица!

    Коментиран от #23

  • 20 Мингянин

    15 0 Отговор
    Долен американски мюмюн
  • 21 фонзи

    8 0 Отговор
    Черен крадец !!!!!!!!!
  • 22 Gipsy

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Аз пък бих пуснал препарата за чистачките
  • 23 А пък у БГ

    10 5 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    До Гост 19

    Аз пък не знам, защо реши, че трябва да ми отговаряш и то толкова безсмислено?!
    Първо, не си мисли, че съм ходил при адвокат по повод на случката - просто ми е добър приятел, с който се срещнах и не случайно споменах, че е по наказателно дело (ама на теб явно нищо не ти говори), защото прекарва половината си време из полицейските управления и познава маса хора от ченгетата там и знае за какъв персонал става въпрос. И вЕрвай ми, много добре разбира от полицейската работа! Няма да изпадам в подробности, всеки може да се досети в какво се състои тя (работата)... сигурно с изключение на теб.
    А, колкото до това, че имало свестни... Еми, байо, то е ясно, че винаги има изключения, ама обикновено се говори за общия случай.
    Ама, ганьо обича да философства без да казва нищо смислено...
    Какво да им разправяш на хора, на които им казваш, че са те откраднали, а те ти слагат минуси?! Пък после "Бълагрия ще тъне в анархия и безпътица". Ще тъне, щото освен всичко друго, ганьо, не е наясно какво иска и какви са общо приетите ценности, в семейството, в обществото и към какво трябва да се стреми...

    Коментиран от #25

  • 24 Не съм расист

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Иван":

    Ако мога да перифразирам:"Толкова много негри(цигани) а толкова малко патрони.
    СССР. Берия"
  • 25 Гост

    6 10 Отговор

    До коментар #23 от "А пък у БГ":

    Крадеца вика, дръжте крадеца! И не си никой, да казваш кой ще ти отговаря и кой не - като не ти харесва, не пиши глупости!
    По-голям Ганьо от теб, аз лично не виждам! Гледаш в канчето на другия, а ти самия съм сигурен, че не си Нобелов лауреат! А да кажеш, че адвокат разбира от полицейска работа, защото всеки ден е в полицията, е все едно да кажеш, че престъпника разбира от полицейска работа, защото го задържат всеки ден!
    Сам не осъзнаваш какви простотии си написал, но най-наглото е да смяташ, че само ти си правия, а всички които не ти харесват тъпотиите, не са прави - висша форма на егоцентризъм!
    Съветвам те малко да се замислиш, че проблема може би не е в обикновените хора, които работят като лекари, учители, полицаи, юристи, инженери и т.н., а в политическата конюнктура за която обикновения човек е само гласоподавател!

    Коментиран от #26

  • 26 А пък у БГ

    10 4 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Уважаеми, ти май страдаш от някаква лека форма на Ауцхаймер.
    Остави, че пишеш "ни в клин, ни в ръкав", ами човек не може да ти следи и мисълта в писанията - почти съм сигурен, че и ти не знаеш какво искаш да кажеш, да не говорим, че нямаш и никаква теза - пишеш, щото те тресе нервата.

    "Крадеца вика, дръжте крадеца", "Гледаш в канчето на другия", "ти самия съм сигурен, че не си Нобелов лауреат", "Съветвам те малко да се замислиш, че проблема може би не е в обикновените хора", "висша форма на егоцентризъм" и т.н...

    Тц, тц, тц... човече успокой се и кажи на близките ти да те заведат на психиатър! Явно имаш някакъв генерален проблем, но аз не съм ти виновен за нищо.
    А, колкото до по-горе цитираните епитети и изрази - изобщо не намирам връзка с казаното от мен и причина да обиждаш...
    Лекувай си агресията. Явно причината за нея е някъде в ежедневието ти, не е в мен!

    И... не си позволявай да ме съветваш (и то за нещо, за което не е ставало на въпрос) - най-малкото не си на ниво...

    Коментиран от #27

  • 27 Гост

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "А пък у БГ":

    Като се научиш да пишеш България, вместо Бълагрия, тогава ми казвай дали съм за психиатър! Да не говорим, че не може да направиш елементарни причинно-следствени връзки!
    Агресията ли съзираш и истината? Жалко, неграмотно човеченце, наистина не съм ти на нивото, защото ти отдавна си останал на махленско-просташко такова!

    Коментиран от #28

  • 28 А пък у БГ

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Хм... желая ти много здраве - и физическо и психическо.

    Бъди по-ведър, идва лято - направи едно моренце да се отърсиш малко от ежедневието.
    И гледай малко по-позитивно на обикновените хора около теб, за които така яростно се застъпваше по-горе!
  • 29 mediator37

    2 0 Отговор
    Смело момиче. И си обича колата.
    Видяхте ли как гадината остави колата на скорост да върви към магистралата с момичето на капака. Голям късмет за момичето, че успя да скочи без да я намачка джипът и влезе в движение и овладя ситуацията. Такова самообладание и смелост едва ли имат и много от нас.

    Коментиран от #30

  • 30 Поживял тук там

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "mediator37":

    Че момичето е смело е така, но не е заради любов към колата. Може в нея да има ценен багаж, документи и пр. Може да бърза и за работа.
    За средния американец притежанието на кола е животоспасяващо, защото това е единствения начин да се придвижи до работата си ако живее в град без градски транспорт. А тамошните работодатели уволняват на секундата ако не се явиш на работа, и въобще не ги интересува, че си имал проблем с колата. Най-големия страх на американеца е да му вземат книжката - следва уволнение поради невъзможност да ходи на работа, губи кредитен рейтинг, проблеми с ипотеката и т.н.