Last news in Fakti

27 Май, 2017 21:00 5 137 3

Audi TT RS срещу BMW M2 и Porsche Cayman S

Audi TT RS срещу BMW M2 и Porsche Cayman S - 1

В първия от епизодите на този сравнителен тес видяхме, че мощността на Audi не е това, което пише в характеристиките. В този обаче, ще видим резултатите на тези три спортни машини на красивата великобританска писта Енгълсий. Дали малкото мощност - 350 конски сили, комбинирана с лекота ще помогне на 718 Cayman S или пък четирите задвижващи колела на TT RS комбинирани с най-многото конски сили, а защо не и добрата комбинация при единствения автомобил с четири места M2? Ще разберете всичко във видеото дело на Drivetribe - медията на Кларксън, Мей и Хамънд. Ще очакваме и следващия епизод, в който ще разберем и кой от тях е най-забавния за каране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    14 1 Отговор
    Е сега някой келеш ще се надъха, ще излезне на улицата с на тате колата, и ще направи поредната беля.
  • 2 Shmeker

    2 6 Отговор
    Каква е причината да тестват тези коли точно? Смятам, че са от различен клас. То много ясно, че поршето ги бие, така е замислено - да се състезава на писта.
  • 3 Ярослав Станчев

    2 1 Отговор
    Точно в момента представители и на трите модела се състезават на 24 часа Нюрбургринг.За момента Порше Кайман е с най-предна позиция,следвано от Ауди ТТРС и БМВ М2.