Last news in Fakti

8 Февруари, 2010 09:25 1 843 0

Възстановяват закритият басейн в Сапарева баня

  • басейн-
  • сепарева баня-
  • възстановяване

Започват строителните работи по закритият плувен басейн в Сапарева баня от днес. Това съобщи кметът Сашо Иванов.

Строителните работи по закрития плувен басейн към ОУ „Христо Ботев“  от няколко месеца бяха спрени. Парите за строежа бяха осигурени от Министерство на финансите и са отпуснати на общината след като трите основни училища в селата бяха обединени в едно. Община Сапарева баня има част съфинансиране, а забавянето беше именно поради тази причина – коментира Сашо Иванов. От постъпленията от данъци през март общината ще се разплати с фирмата изпълнител – каза кметът на курортната община.

От фирмата са го уверили, че до месец обекта ще бъде завършен. Трябва да се направи остъкляване, да се купи една машина за вентилация и да се доремонтират сервизните помещения.

За учениците е направен вход от към училището.

След учебно време басейна ще бъде отворен за външни посетители, за тях е направен вход от главната улица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА