Last news in Fakti

8 Август, 2017 10:30 18 506 12

Пиян с Twingo открадна два метални стълба

  • renault-
  • twingo-
  • кражба-
  • холандия
Пиян с Twingo открадна два метални стълба - 1

Полицията в холандския град Лелистад арестува мъж, който превозвал два отрязани стълба на улични лампи на покрива на Renault Twingo, съобщава BBC. Служителите на реда не успели да установят откъде са били откраднати металните съоръжения, но това се оказал най-малкият проблем на шофьора.

Пиян с Twingo открадна два метални стълба

Освен че книжката му била изтекла през 2016 г., любителят електротехник бил толкова пиян, че едва стоял на краката си. Клетото Twingo нямало застраховка, а техническият преглед му бил просрочен с три месеца. Отгоре на всичко било установено, че преди да бъде хванат, героят заредил гориво и се изпарил от бензиностанция без да плати.

Пиян с Twingo открадна два метални стълба

Лелистадската полиция обяви във Facebook, че ще настоява за възможно най-тежко наказание, тъй като обвиняемият не е сътрудничил на разследването.

BBC припомня, че макар и любопитна, историята със стълбовете от Холандия далеч не е най-фрапантната кражба на пътни съоръжения. През 2012 г. чешката полиция заловила група, която демонтирала метален мост с тегло 10 тона, за да го върне на вторични суровини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    46 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: През 2012 г. чешката полиция заловила група, която демонтирала метален мост с тегло 10 тона, за да го върне на вторични суровини.
    Не да го върне, а да го продаде, отново трудности на превода !
  • 2 СиганинВЧешко

    45 1 Отговор
    Тия с 10-тонния мост 100% са били от Факултета или Столипиново
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хейт

    20 33 Отговор
    Ми нормално, на Рено собствениците са си простаци повечето :D

    Коментиран от #5

  • 5 тролЕЙ

    13 21 Отговор

    До коментар #4 от "Хейт":

    Как повечето? Всички! Особено на рено КОПТОР!
  • 6 ЛУД ИДИОТ

    22 3 Отговор
    Този е е бил негър от БГ 100%
  • 7 Шаран БГ

    16 1 Отговор
    Господа офицери,тъй като това със стълбовете, колата, водача, неговите кръвни проценти в алкохола ,който тече по тъй наречената му кръвоносна система, пропуска да си плати бензина, ни е по-вече от ясно и до болка познато, моля Ви обърнете внимание на пътя!! Какви неравности, какви дупки, няма банкети, няма канавки, маркировката - още от римско време.... Де да имахме такива пътища - Айфеловата кула ще демонтираме и... за джилязо бе бате!!
  • 8 Мммм

    5 5 Отговор
    "Трол ЕЙ",явно някой с Рено Каптюр те е изпреварил и сега не можеш място да си намериш и за това злобееш. "Хейт" едно време имаше една такава приказка: който си го вика в устата си го тика, тик,тик, тик ти си зял прост бик", та това се отнася за твоя коментар. Иначе просто правят хубава реклама на Туинго ,колко е универсално.
  • 9 ГМЮ

    9 1 Отговор
    тия са били тъмнозелени нинджи
  • 10 БГ братчеди

    5 0 Отговор
    Те накрая и гащите ще им свалят на европейците, ще ги надупят и ще ги обичат по европейски милите български ромчета. Ама така трябва, хак да им е
  • 11 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ЕВАЛА НА ПИЧА
    КОЙ КАЗА ЧЕ В ХОЛАНДИЯ НЯМА ЛУДИ ГЛАВИ
    ААХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХ
  • 12 555

    5 0 Отговор
    Най интересното от статията са пропуснали.Оказало се,че Туингото
    било по-леко с 48 кг от двата стълба.От утре всички ренца ще се изкупят от лилавите венци.Ало, Горублене и Дупница...разкарайте мерджаните и баварките и марш за Туинго.Глей на запад ко праят ората бе.....